Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
12.8 C
Cyprus

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ: «ΗΘΕΛΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την σειρά «Καφέ της Χαράς» ως φούρναρης μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νοιώθει με την κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύζυγό του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη για την χαρά που νοιώθει αλλά και για το πιο όμορφο ταξίδι που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες στην ζωή του.

«Μέσα στην καραντίνα και στην κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου». Ο ίδιος στην συνέντευξή του μιλά για το φύλο του μωρού και νοιώθει τρισευτυχισμένο που θα είναι κοριτσάκι.

«Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».

Hot this week

ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Υπό διπλή διερεύνηση – Αξιολογούνται νέοι ισχυρισμοί-Στο επίκεντρο και το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που...

ΤΖΟΚΕΡ: Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός της αποψινής κλήρωσης;

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου, η κλήρωση...

ΚΥΜΑ ΣΚΟΝΗΣ: Σκεπάζει την Κύπρο – Σε «κόκκινο» συναγερμό οι επόμενες ώρες

Νέο και έντονο κύμα σκόνης επηρεάζει από το απόγευμα...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στο νοσοκομείο τα δύο παιδιά και οι γονείς τους – Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι γονείς και τα...

Topics

ΤΖΟΚΕΡ: Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός της αποψινής κλήρωσης;

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου, η κλήρωση...

ΚΥΜΑ ΣΚΟΝΗΣ: Σκεπάζει την Κύπρο – Σε «κόκκινο» συναγερμό οι επόμενες ώρες

Νέο και έντονο κύμα σκόνης επηρεάζει από το απόγευμα...

15ΧΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Συνεχείς εξαφανίσεις από τη ηλικία των 13 ετών- Δείτε τη φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Αδαμίδη, 15 ετών, απουσιάζει συνεχώς από τον...

Related Articles

Popular Categories