Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση του θανάτου των δύο παιδιών στην Ξυλοφάγου έδωσε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε η οικογένεια, επιχειρώντας να απαντήσει στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega, ανέφερε ότι υπήρχε εξαρχής συμφωνία με τον πατέρα των παιδιών να μην φιλοξενούνται ανήλικοι στο συγκεκριμένο χώρο, επικαλούμενος λόγους ασφάλειας λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων και του φόβου ατυχημάτων. Όπως ισχυρίστηκε, το τελευταίο διάστημα η συμφωνία αυτή δεν τηρούνταν.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά παρέμεναν συχνά μόνα τους στο διαμέρισμα και κινούνταν σε κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος, κατεβαίνοντας μέχρι την αυλή και σε ορισμένες περιπτώσεις πλησιάζοντας τον δρόμο.
Ο ιδιοκτήτης ανέφερε ακόμη ότι είχε επαφή με τα παιδιά το πρωί της ίδιας ημέρας, γύρω στις 10:30, όταν τα συνάντησε έξω από το συγκρότημα και μίλησε μαζί τους, ρωτώντας αν είναι καλά, με τα ίδια να απαντούν θετικά. Η υπόθεση στην Ξυλοφάγου συνεχίζει να διερευνάται από τις αρχές, με τα δεδομένα να παραμένουν υπό αξιολόγηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

