Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στον Άγιο Δομέτιο, προκαλώντας άμεσο συναγερμό και κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η αποθήκη αποτελεί συχνό σημείο όπου νεαροί ανάβουν κροτίδες, γεγονός που συνέβαλε στην ένταση της κατάστασης.
Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χαμπαλής δημοσίευσε βίντεο που καταγράφει την ένταση της φωτιάς και την καταστροφή. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα, με τέσσερα οχήματα από τους σταθμούς της Λευκωσίας να επιχειρούν στο σημείο. Τα μέλη της δύναμης εισήλθαν στην αποθήκη με αναπνευστικές συσκευές για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, ενώ παραμένουν σε εγρήγορση γύρω από τις κοντινές πολυκατοικίες για προληπτική προστασία.
Η αποθήκη επηρεάστηκε ολοκληρωτικά από τη φωτιά, ενώ παρακείμενα κυπαρίσσια κάηκαν. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν, με στόχο την πλήρη εξάλειψη του πύρινου μετώπου και τον έλεγχο της περιοχής, ενώ τα αίτια του συμβάντος θα διερευνηθούν αμέσως μετά την κατάσβεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

