ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ: Με βροχές και συννεφιά– όχι μόνο από τα… κάρβουνα!

Η σημερινή μέρα κυλά με μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένο καιρό, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.Όσο για αύριο, Τσικνοπέμπτη, το σκηνικό δεν αλλάζει ιδιαίτερα αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανές μεμονωμένες καταιγίδες. Με απλά λόγια, θα ψήνουμε κανονικά, αλλά καλό είναι η ομπρέλα να είναι δίπλα στη σχάρα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, αρχικά αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, αλλά σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες και σε άλλες περιοχές. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ σύντομα θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ: Στις φλόγες όχημα στον κυκλικό κόμβο – Επί τόπου η Πυροσβεστική – Πυκνή κίνηση (Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου 2026,...

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: «Πήραν κατάθεση και από τον τυπογράφο» – Νέα αιχμηρή ανάρτηση για το «Κράτος Μαφία»

Στη διαδικασία διερεύνησης γύρω από το βιβλίο του «Κράτος...

Topics

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Μη παραδοχή από 46χρονο πατέρα και τα δύο ενήλικα παιδιά του για 122 σοβαρές κατηγορίες

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν σήμερα ενώπιον...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ: Ξεκινούν χωρίς βιβλία – Έντονες αντιδράσεις από εκπαιδευτικούς

Προβληματισμό και αντιδράσεις προκαλεί η καθυστέρηση στην παράδοση σχολικών...

Related Articles

Popular Categories