ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνισή τους στα ψηλότερα ορεινά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό χειμωνιάτικο σκηνικό. Το φαινόμενο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο για τον μήνα Μάιο, προκαλώντας έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με το Kitas Weather, η χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο πριν από τις 11.15 το βράδυ της Κυριακής, με τις θερμοκρασίες να κινούνται κοντά ή και κάτω από το μηδέν, ευνοώντας την εκδήλωση του φαινομένου. Ωστόσο, μαζί με τις εντυπωσιακές εικόνες, καταγράφονται και φαινόμενα… όχι και τόσο «χειμωνιάτικης λογικής», καθώς αρκετοί οδηγοί ανεβαίνουν στο βουνό με ακατάλληλα οχήματα, αγνοώντας τις επικίνδυνες συνθήκες.

Τα φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως στις κορυφές του Τροόδους, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρού.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ελαφρύ «πασπάλισμα» χιονιού, με το τοπίο να αποκτά σιγά-σιγά χειμωνιάτικη όψη — αυτό το vibe που σε κάνει να λες «ναι, ήρθε επιτέλους χειμώνας όπως παλιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories