Μια ιστορία αγάπης που ξεκίνησε με ένα ταξίδι στην Κύπρο και σχέδια για γάμο κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία. Η 47χρονη Kerry Debono επέστρεψε στη Βρετανία μόνη, λίγες μόλις ημέρες μετά τις διακοπές που έκανε με τον αρραβωνιαστικό της, Paulo Brockway.
Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου από τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η οποία αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για να γιορτάσει την τρίτη επέτειό του. Η Kerry και ο 44χρονος Paulo είχαν αγαπήσει ιδιαίτερα το νησί και, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, άρχισαν να κάνουν σχέδια ακόμη και για τον γάμο τους στην Κύπρο.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του ταξιδιού τους ήταν όταν ο Paulo κρέμασε ένα λουκέτο σε γνωστή «γέφυρα της αγάπης», σε μια συμβολική κίνηση που για το ζευγάρι σήμαινε αιώνια αγάπη και κοινό μέλλον.
Η Kerry δεν μπορούσε τότε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν μία από τις τελευταίες κοινές τους αναμνήσεις. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της αναχώρησής τους, ο Paulo αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέφερε από παγκρεατίτιδα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ο 44χρονος πέθανε την επόμενη ημέρα, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας την Kerry στο πλευρό του.
«Πήγαμε να γιορτάσουμε την τρίτη μας επέτειο, χωρίς καμία έγνοια στον κόσμο, και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα επέστρεφα μόνη», ανέφερε η Kerry.
Ανάμεσα στα ελάχιστα πράγματα που της έχουν απομείνει από εκείνο το ταξίδι είναι και το κλειδί από το λουκέτο που άφησαν στη «γέφυρα της αγάπης». «Έχω το κλειδί από το λουκέτο στο μπρελόκ μου και θα το κρατώ για πάντα. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι εκείνη τη στιγμή, τόσο ερωτευμένοι. Είναι μια παρηγοριά για μένα ότι μοιραστήκαμε τόσο όμορφες αναμνήσεις λίγο πριν πεθάνει ο Paulo», είπε.

Η Kerry, μητέρα πέντε παιδιών, και ο Paulo, πατέρας δύο παιδιών, γνωρίστηκαν στο Κάρντιφ τον Σεπτέμβριο του 2023 μέσω των social media. Αρχικά επικοινωνούσαν μέσω μηνυμάτων και στη συνέχεια συναντήθηκαν από κοντά για έναν καφέ. Η σχέση τους εξελίχθηκε και οι δύο τους άρχισαν να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. «Ήταν η αδελφή ψυχή μου και ο καλύτερός μου φίλος. Παρόλο που η καρδιά μου έχει διαλυθεί, νιώθω τυχερή που γνώρισα μια τέτοια ευτυχία», ανέφερε η Kerry.

Το ταξίδι τους στην Κύπρο, που ξεκίνησε ως μια ρομαντική απόδραση για την επέτειό τους και συνοδεύτηκε από όνειρα για τον γάμο τους, έμελλε τελικά να γίνει η τελευταία κοινή τους ανάμνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

