ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΓΟΥΡΙ: Όχημα έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Από ύψος περίπου οκτώ μέτρων κατέληξε όχημα στην ξηρή κοίτη παραπόταμου, στον δρόμο Γουρρίου – Καλού Χωριού, στην επαρχία Λευκωσίας, το βράδυ της Κυριακής.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:04, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και κατέπεσε στην κοίτη του παραπόταμου, όπου και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με όχημα και ομάδα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμειας. Τα μέλη της Πυροσβεστικής μετέφεραν με φορείο την οδηγό, η οποία διατηρούσε τις αισθήσεις της, μέχρι το επίπεδο του δρόμου.

Στη συνέχεια, παραδόθηκε στο πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για περίθαλψη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΡΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Παντρεύτηκαν και το γιόρτασαν με τραγούδι και ζεϊμπέκικο-(Βίντεο-Φώτο)

Μια ξεχωριστή ημέρα για τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Χριστοδούλου και...

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: «Μας είπαν ότι εξαπατηθήκαμε» – Οι δωρητές μιλούν και ζητούν απαντήσεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»,...

ΕΓΚΩΜΗ: Κάδο απορριμμάτων στο σπίτι μας δεν έχουμε; – Μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε όλη την Κύπρο-(Φώτο)

Κουτιά, σακούλες, μπουκάλια και συσκευασίες πεταμένα γύρω από έναν...

Topics

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Στην παγίδα Οικονομόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Τούνη-Τα ποσά που έδωσαν

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, η Μαρία Αγγελικούση,...

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ: Παλιά σύσταση, καινούργια ανησυχία-«Τι συμβαίνει; …»

Αναστάτωση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αναπαραγωγή παλαιότερης...

ΥΠΕΞ: Τι να ελέγξετε πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό

Να ελέγχουν τις ταξιδιωτικές οδηγίες για τον προορισμό τους...

Related Articles

Popular Categories