ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ: Αποχαιρετούν τον πρώην Αρχηγό τους – Με μαύρο περιβραχιόνιο στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Φαίδωνος-(Βίντεο)

Η κοινότητα του 82ου Συστήματος Προσκόπων Αγίων Ομολογητών θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Φαίδωνος σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ο Γιώργος υπηρέτησε το 82ο Σύστημα Προσκόπων Αγίων Ομολογητών, ξεκινώντας ως Λυκόπουλο και φθάνοντας να γίνει Αρχηγός Προσκόπων. Η προσφορά του στη διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων, καθώς και η αφοσίωσή του στον εθελοντισμό, αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα. Συγκίνηση προκάλεσε το βίντεο που ανάρτησαν οι Πρόσκοποι των Αγίων Ομολογητών, αποτυπώνοντας τις όμορφες στιγμές και τα κοινά μονοπάτια που μοιράστηκαν μαζί του ως αρχηγού τους.

Παράλληλα, ο εκλιπών είχε έντονη παρουσία και στον αθλητισμό, υπηρετώντας το κυπριακό μπάσκετ ως προπονητής, με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές ηλικίες. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, με πάθος, πειθαρχία και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην προσκοπική οικογένεια όσο και στον αθλητικό χώρο, με τα συλλυπητήρια μηνύματα να κατακλύζουν από την πρώτη στιγμή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κηδεία του Γιώργου Φαίδωνος θα τελεστεί την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στη Μακεδονίτισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: «Για εσένα Γιώργο» – Η συγκινητική αφιέρωση στον Μαζωνάκη στο Βελιγράδι – (Βίντεο)

Μια ξεχωριστή στιγμή χάρισε στο κοινό του Βελιγραδίου ο...

ΣΩΤΗΡΑ: Έκρηξη σε γκαράζ έστειλε 30χρονο στο νοσοκομείο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη 30χρονος το βράδυ της Παρασκευής, μετά...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Περνέρα – Προληπτικά απομακρύνθηκαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε υπόγειο ξενοδοχείου...

Topics

ΣΩΤΗΡΑ: Έκρηξη σε γκαράζ έστειλε 30χρονο στο νοσοκομείο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη 30χρονος το βράδυ της Παρασκευής, μετά...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πυρκαγιά σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Περνέρα – Προληπτικά απομακρύνθηκαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε υπόγειο ξενοδοχείου...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο τερματισμό της ζωής ασθενών σε τελικό στάδιο

Με οριακή πλειοψηφία οι Βρετανοί Βουλευτές απέρριψαν την Παρασκευή...

Related Articles

Popular Categories