ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: 38χρονος επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο την ώρα του ανεφοδιασμού – Δύο τραυματίες

Σε κίνδυνο έθεσε τη δική του ζωή, αλλά και την ασφάλεια όσων βρίσκονταν σε πρατήριο καυσίμων στην επαρχία Λάρνακας, ένας 38χρονος, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο την ώρα που γινόταν ανεφοδιασμός οχήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 38 ετών, βρίσκονταν στο πρατήριο, με τον 32χρονο να ανεφοδιάζει το όχημά του. Ο 38χρονος, ο οποίος είχε σβηστό τσιγάρο στο στόμα, φέρεται να χρησιμοποίησε αναπτήρα για να το ανάψει. Ακολούθησε ανάφλεξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο άνδρες.

Η φωτιά κατασβέστηκε από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, αποτρέποντας τα χειρότερα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ Λάρνακας. Ο 32χρονος έφερε ελαφρά εγκαύματα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Ο 38χρονος υπέστη εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, κυρίως στα κάτω άκρα, και παρέμεινε για νοσηλεία. Η κίνησή του να ανάψει τσιγάρο σε πρατήριο, την ώρα του ανεφοδιασμού, δημιούργησε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη οδηγός με 147μg αλκοόλης αντί 22 – Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια

Δύο άντρες, ηλικίας 40 και 46 ετών, συνελήφθησαν τις...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

Related Articles

Popular Categories