ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: Επιστρέφουν στη δράση-Τουρνουά μνήμης και προσφοράς στη Λευκωσία

Μνήμες, ιστορίες και αυθεντικό ποδόσφαιρο επιστρέφουν στο γήπεδο μέσα από το μονοήμερο τουρνουά παλαιμάχων που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στη Λευκωσία. Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό ραντεβού που δεν αφορά μόνο το παιχνίδι, αλλά και την τιμή σε εκείνους που έγραψαν τη δική τους πορεία στα κυπριακά γήπεδα.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Ομοσπονδίας και έρχεται ως αποτέλεσμα συντονισμένων επαφών των τελευταίων μηνών με ομάδες παλαιμάχων. Το ενδιαφέρον ήταν άμεσο, με τέσσερις ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή και να ετοιμάζονται να ξαναφορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, αυτή τη φορά για τη χαρά του παιχνιδιού και τη δύναμη της προσφοράς.

Η σέντρα της ημιτελικής φάσης θα δοθεί στις 16:00, σε δύο γήπεδα της Λακατάμιας. Στο Στάδιο ΑΟΛ, ο Π.Ο. Παλαιμάχων Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους ΕΝΠ & Ελεύθερης Αμμοχώστου, ενώ την ίδια ώρα στο Στάδιο ΕΝ ΘΟΪ, οι FC Veterans θα αναμετρηθούν με τους Παλαίμαχους Ακρίτα Χλώρακας.

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 60 λεπτών (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών), με τη διαδικασία των πέναλτι να δίνει λύση σε περίπτωση ισοπαλίας — όπως τότε, που όλα κρίνονταν σε μια στιγμή. Οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα δώσουν ραντεβού στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Στάδιο ΕΝ ΘΟΪ Λακατάμιας, κλείνοντας ιδανικά μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, συγκίνηση και νοσταλγία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν από κοντά ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας — γιατί κάποιοι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ, απλώς παίζονται ξανά με την ίδια καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Τι απαντά η Επίτροπος και τι προβλέπει τελικά ο νόμος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Βίντεο που κατέγραψε και έστειλε αγνοούμενος στην οικογένειά του -(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τις τελευταίες στιγμές πριν από το...

ΣΙΑΤΛ: 13χρονη πούλησε σπάνια κάρτα με το viral ρακούν για 20.100 δολάρια – Η απρόσμενη ιστορία πίσω από τη δημοπρασία

Μια 13χρονη από την περιοχή του Σιάτλ στάθηκε ιδιαίτερα...

Topics

ΝΙΚΑΙΑ: Πλήθος κόσμου στην Αγία Τριάδα για την αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να αυξάνεται η προσέλευση...

ΚΥΠΡΟΣ: 38άρια και υψηλή υγρασία – Πού καταγράφηκε το 70% σήμερα-Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αισθητή υγρασία καταγράφηκαν σήμερα σε...

Related Articles

Popular Categories