Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2026
0.4 C
Cyprus

ΟΛΙΒΕΡ: Ψάχνουν τον δολοφόνο του-«Είναι ψυχοπαθής, πρέπει να τον βρούμε»-Ακυρώνονται κρατήσεις στην Αράχωβα λόγω του εγκλήματος-(Βίντεο)

Με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη οι κάτοικοι της Αράχωβας δίνουν προτεραιότητα στον εντοπισμό των δραστών του φριχτού εγκλήματος σε βάρος του Όλιβερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθάς, από την ημέρα που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν ο κόσμος νιώθει φόβο και τα παιδιά δεν πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους.

«Το μόνο επίσημο χαρτί που υπάρχει είναι η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου», είπε και εξήγησε πως, οι υπόλοιπες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ό,τι ακούγεται είναι εικασίες. Στο παρόν στάδιο κανένας δεν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ, ωστόσο, ο δήμαρχος θέλει να βρεθεί ο δράστης του φριχτού εγκλήματος, ώστε οι κάτοικοι της Αράχωβας να νιώσουν πάλι ασφαλείς.

«Είναι ψυχοπαθής, θα μπορούσε το ίδιο να το κάνει σε ένα παιδί. Δεν μας ενδιαφέρει που δεν θα ‘ρθουν στην Αράχωβα, αλλά μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος».

Στο μεταξύ, σκίτσο το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram έχει γίνει viral με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τις 70.000 likes.

Να επισημάνουμε, ότι ο Ολιβερ κακοποιήθηκε βάναυσα από άγνωστο. κακοποιηθεί. Στο πρωκτό του ζώου τοποθετήθηκε αμβλύ όργανο, ενώ οι κτηνίατροι που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είναι συγκλονισμένοι με αυτό που είδαν.

Οι κτηνίατροι διαπίστωσαν κακοποίηση αιματώματα σε όλο του το σώμα ενώ είχε χτυπηθεί πολύ άσχημα, είχε κάταγμα σε ένα πλευρό του, το οποίο όπως διαφάνηκε έγινε από κάποιο ξύλο. Ο χάσκι κυκλοφορούσε με ένα λουράκι που δεν έβγαινε με τίποτα. Άρα αυτός ή αυτοί που τον κακοποίησαν του αφαίρεσαν και το λουράκι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά την κακοποίηση του, δεν φορούσε το λουρί.

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram επισημαίνει ότι το έγκλημα δεν πρέπει να συγκαλυφθεί.

«Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Όλιβερ βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ήταν βαριά χτυπημένος, έλειπε το περιλαίμιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες της περιοχής ξηλώθηκαν. Προσπαθώντας να κλείσει η υπόθεση, κάποιοι αποπροσανατολίζουν υποδεικνύοντας τους δράστες ως… άλλα ΖΩΑ παρότι η κτηνίατρος που τον περιέθαλψε δηλώνει σοκαρισμένη με τα τραύματά του και επισημαίνει ότι η νεκροτομή αποδεικνύει ότι υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και περισυνέλεξε γενετικό υλικό.

🛑 Παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ. Η χώρα μας έχει πολλούς όμορφους προορισμούς για να επισκεφτεί κανείς. Προορισμούς που οι λίγοι κάτοικοι ΔΕΝ καλύπτουν σαδιστές δολοφόνους. Η ομερτά στην εκπνοή του 2023 δε μας αξίζει. Μέχρι να βγει η αλήθεια στο φως, ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΩΒΑ… η σιωπή είναι συνενοχή».

Στελέχη του τμήματος έχουν μεταβεί στην Αράχωβα ενώ η σορός του Όλιβερ θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα ξεκαθαρίζει πώς δεν ξήλωσε τις κάμερες από το μαγαζί μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος.

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες; Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο»

«Επιπλέον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα και με την έλλειψη αστυνομίας. Έχουμε έναν αστυνομικό. Τι να κάνει κι αυτός με τόσο κόσμο και τόσα σπίτια. Παρακαλούμε να μας φέρουν αστυνομικούς. Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».

Hot this week

ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ: Νεοκλασική κομψότητα στη Bridal Collection 2026-(Φώτο)

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια παρουσίας στον χώρο της...

ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Κηδεία με τιμές Προέδρου, σημαίες μεσίστιες, αργία το Σάββατο

Το Υπουργικό Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Τετάρτη,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός σε γκρεμό εντοπίστηκε ο 56χρονος Ρώσος επιχειρηματίας

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΧΑΣΜΑ;: Οι μισθοί των κρατικών αξιωματούχων αποκαλύπτονται

Την ώρα που τα επίσημα στοιχεία βγαίνουν στο φως...

ΧΟΥΛΙΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ: Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε ιατρικούς ελέγχους

Νέες σοβαρές καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας εις...

Topics

ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ: Νεοκλασική κομψότητα στη Bridal Collection 2026-(Φώτο)

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια παρουσίας στον χώρο της...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός σε γκρεμό εντοπίστηκε ο 56χρονος Ρώσος επιχειρηματίας

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Η ΧΑΣΜΑ;: Οι μισθοί των κρατικών αξιωματούχων αποκαλύπτονται

Την ώρα που τα επίσημα στοιχεία βγαίνουν στο φως...

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Θα επιτρέπεται η τέλεση γάμων κατά τη Νηστεία των Χριστουγέννων

Σημαντικές αποφάσεις έλαβε σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας...

ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ: «Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» για φιλανθρωπικό σκοπό

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Τα Μαγικά Κουτάκια...

Related Articles

Popular Categories