Σε δώδεκα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων. Οι υποθέσεις που διερευνώνται αφορούν κυρίως διαρρήξεις και κλοπές, ενώ μεταξύ των περιστατικών καταγράφεται και επίθεση εναντίον μέλους της Αστυνομίας.
Μεταξύ των αδικημάτων περιλαμβάνονται διαρρήξεις και κλοπές, υποθέσεις πρόκλησης σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία, παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία, επίθεση εναντίον αστυνομικού, καθώς και κατοχή κλοπιμαίας περιουσίας και ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, καταγράφηκαν και περιστατικά πρόκλησης ανησυχίας. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, μέλη της Δύναμης διενήργησαν ελέγχους σε 741 οδηγούς και επιβάτες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 41 επιθεωρήσεις σε υποστατικά, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της παραβατικότητας.

Στον τομέα της τροχαίας αστυνόμευσης, καταγράφηκαν 341 παραβάσεις, με τις Αρχές να διερευνούν επιπρόσθετα 11 υποθέσεις. Η πλειονότητα των καταγγελιών αφορούσε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, που ανήλθαν σε 212 περιπτώσεις, ενώ εντοπίστηκαν και τέσσερις οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Στο πλαίσιο των ελέγχων κατακρατήθηκαν οκτώ οχήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

