Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
5.7 C
Cyprus

NΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Δεν υπάρχει κανένα μαρτύριο, την έσωσαν…»-Η αναφορά της δικηγόρου ενός μέλους του ασθενοφόρου

- Advertisement -

Η δικηγόρος ενός εκ των μελών του ασθενοφόρου που περιέλουσαν με λάστιχο την 70χρονη γυμνή γυναίκα προέβη σε δηλώσεις προκαλώντας αντιδράσεις.

Όπως αποκαλύφθηκε, το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα παρουσίασα μέλους της δημοτικής αρχής αλλά και της Αστυνομίας. Η δικηγόρος ενός εκ των μελών του ασθενοφόρου, ανέφερε, ότι οι δύο διασώστες δεν κατέβρεξαν την ηλικιωμένη αλλά την έσωσαν, γιατί «ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα».

«Δεν μου αρέσει αισθητικά αυτό που βλέπω» είπε αρχικά μιλώντας στον Ant1 σχολιάζοντας τη φωτογραφία ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε και παρακάτω.

«Που θα μπορούσαν να τοποθετήσουν αυτή την κυρία . Έχετε φωτογραφία από το σπίτι της; Δεν ξέρετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φτάσαμε σε αυτή την εικόνα. Δεν πλύθηκε κανείς στην πιλοτή. Η γυναίκα ζούσε επί 4 ημέρες σε σπίτι υγειονομική βόμβα. Το πλήρωμα ήρθε στο χώρο μετά από καταγγελίες».

«Οι άνθρωποι του ασθενοφόρου χτύπησαν σε κάθε διαμέρισμα και δεν άνοιξε κανένα. Απαγορεύεται να βάλεις σε αποστειρωμένο χώρο άνθρωπο με πληγές. Δεν την έπλυνε κανείς ολόσωμα στην πιλοτή» λέγοντας παράλληλα ότι «της έσωσαν τη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ποινική προκαταρκτική έρευνα μετά τις εικόνες της ντροπής που είδαν το φως τη δημοσιότητας  με το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου να πλένει με το λάστιχο, γυμνή σε πιλοτή μια ηλικιωμένη γυναίκα πριν να την παραλάβει, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος. Υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου είναι ο ένας από τους δυο νοσηλευτές.

Αυτό αναφέρει σε σχετικά ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του.

Πηγή:in.gr

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories