MY MALL LIMASSOL: Δωρεάν δενδρύλλια από το Τμήμα Δασών

Αθρόα είναι η συμμετοχή του κοινού στη μοναδική περιβαλλοντική δράση που διοργανώνει το MyMall Limassol σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, στο πλαίσιο του προγράμματος δεντροφυτεύσεων «Φυτεύω για το Κλίμα».

Από τις 14 μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, καθημερινά, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ., λειτουργοί του Τμήματος Δασών βρίσκονται στην Είσοδο Β (κεντρική είσοδος) του εμπορικού κέντρου, προσφέροντας δωρεάν μέχρι και 10.000 δενδρύλλια συνολικά. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν αρωματικά φυτά όπως λεβάντα, θυμάρι, σπατζιά και άλλα, φέρνοντας έτσι τη φύση πιο κοντά στο σπίτι τους.

Η δράση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και δίνει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ το MyMall Limassol ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Δασών για τη μακροχρόνια συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του στην κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ: Γευστικό δείπνο και σχεδιασμός δράσεων από το νέο Δ.Σ.

Σε ένα χαλαρό και άκρως γευστικό δείπνο είχαν την...

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

Topics

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

Related Articles

Popular Categories