Τρίτη, 6 Ιανουαρίου, 2026
5.5 C
Cyprus

MIXAΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: O KYΠΡΙΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ

Ο Κύπριος κομμωτής Μιχάλης Μιχαήλ κατόρθωσε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο ανάμεσα σε 71 κορυφαίους κομμωτές από Ελλάδα και Ιταλία. Ο κομμωτής των σελέμπριτς του Mangelo Hair & Beauty Salon, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς του κέρδισε το τίτλο στην 5η Τελετή Απονομή των Hair Awards by Estetica Hellas, μέσω live streaming που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου. 

Ο καταξιωμένος κομμωτής διακρίθηκε για τα χτενίσματα του στην κατηγορία Bridal the look of the year, ενώ συμμετείχε και ως υποψήφιος και στις κατηγορίες Best Hair Collection και Best Avant Garde Collection. Την εκδήλωση διοργάνωσε το περιοδικό Estetica Hellas το οποίο για πέντε συναπτά έτη διοργανώνει τη πιο λαμπερή τελετή για την απονομή των Hair Awards, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Φέτος τα Hair Awards 2021 By Estetica Hellas, πραγματοποιήθηκαν ως Virtual Event στο studio AVITRON. Η Διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού, κα Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους τους διαδικτυακά παρευρισκόμενους και παρουσίασε τις εντυπωσιακές συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού, όπου πάνω από εβδομήντα συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε 9 κατηγορίες.

Τα Hair Awards by Estetica Hellas έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων κομμωτών, σε 9 κατηγορίες βράβευσης. Η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των νικητών έγινε από τα κορυφαία διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης:Christophe Gaillet, Bertram K, Patrick Cameron, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis, Lesley Jennison , Angelo Seminara.

Τη συμμετοχή του κομμωτηρίου Mangelo Hair & Beauty Salon στο διαγωνισμό προηγήθηκε μια μοναδική διαδρομή με συνοδοιπόρους, την μακιγιέρ Βάσω Γιακουμή, τα νυφικά Litous, τον σχεδιαστή Παντελή Παντελή και τον Άνθιμο Μαυρομιχάλη που αποτύπωσε τις μοναδικές στιγμές του διαγωνισμού με τις εκπληκτικές του φωτογραφίες και βίντεο.Την εκδήλωση παρουσίασαν η Φρύνη Λάτου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου τις οποίες έντυσε η Celebrity Skin by Strepkos. Τη διοργάνωση του event είχε αναλάβει η Event Plus. Τις δημόσιες σχέσεις είχε αναλάβει η εταιρεία Βeautiful People PR Events. Χρυσοί  χορηγοί των βραβείων ήταν η L’Oréal Professional Products, η Wella Professionals και η Schwarzkopf Professional.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Hairdresser of the Year 1. Gold-Christos Michailidis 2. Silver-Prestige Telis Kikeris 3. Bronze-Tolis Papadopoulos

Colorist of the Year 1. Gold-Miro Giota 2. Silver-Sakis Giannoulas 3. Bronze-Tolis Papadopoulos

Artistic Team of the Year 1. Gold-Prestige Telis Kikeris 2. Silver-Vang Hair Academy 3. Bronze-The Hue Academy Barber

Look of the Year 1. Gold-Dimitris Tzanis 2. Silver-Dimos Intos 3. Bronze-Vanity Hair Designers

Bridal look of the Year 1. Gold-Markos Efthimiou 2. Silver-Michalis Michael 3. Bronze-Vicky Dokoy

Best Hair Collection 1. Gold-Vang Hair Academy 2. Silver-Christos Michailidis 3. Bronze-ginohairandmore

Best Avant Garde Collection 1. Gold-Ioanna Tzigka 2. Silver-Elena Verikiou 3. Bronze-Christos Michailidis

Best Young Talent 1. Gold-Chris Theodosiou 2. Silver-Andreas Euaggelou 3. Bronze-Anastasios Zafeiropoulos

Best Hair Influencer 1 Gold-The Hue Academy 2. Silver- ginohairandmore 3. Bronze-Miro Giota Χ

Hot this week

ΛΕΟΝΟΡ: Η ψεύτικη Πριγκίπισσα αναστατώνει το Παλάτι της Ισπανίας

Το Παλάτι της Ισπανίας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιώντας το...

TONIA KAZIANH: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός της παλιάς γενιάς

Η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη, που μεσουράνησε τη δεκαετία του...

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Ψεύτικοι «υπάλληλοι» στον Στρόβολο – Ξεκάθαρη απάντηση από τον Δήμαρχο Στροβόλου- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το φαινόμενο δεν είναι νέο. Τα τελευταία χρόνια, συνήθως...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν Αστυνομία σε μητέρα παιδιού με αναπηρία – Τι λέει η Γιούλα Πιτσιαλή -(Βίντεο)

Σε ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ και ανησυχία για...

ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αγιασμός, κατάδυση και… παρατράγουδα – Οι χαμένοι Σταυροί και ο 8χρονος κολυμβητής -(Φώτο)

Με λαμπρότητα αλλά και με απρόοπτα περιστατικά πραγματοποιήθηκαν σήμερα...

Topics

ΛΕΟΝΟΡ: Η ψεύτικη Πριγκίπισσα αναστατώνει το Παλάτι της Ισπανίας

Το Παλάτι της Ισπανίας εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιώντας το...

TONIA KAZIANH: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός της παλιάς γενιάς

Η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη, που μεσουράνησε τη δεκαετία του...

ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αγιασμός, κατάδυση και… παρατράγουδα – Οι χαμένοι Σταυροί και ο 8χρονος κολυμβητής -(Φώτο)

Με λαμπρότητα αλλά και με απρόοπτα περιστατικά πραγματοποιήθηκαν σήμερα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισόδιο στον καθαγιασμό των υδάτων – Άγνωστος πήρε το σταυρό …σπίτι του

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί στο παλιό λιμάνι της Λεμεσός...

ΚΑΙΡΟΣ: Ήπιες θερμοκρασίες την ημέρα, αισθητή πτώση το βράδυ

Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παραμένουν...

Related Articles

Popular Categories