MΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση χολοκυστεκτομής – Το μήνυμα προς τους θαυμαστές του

Την περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στην ακύρωση προγραμματισμένης εμφάνισής του αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο αγαπημένος Κύπριος καλλιτέχνης ενημέρωσε το κοινό του ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση χολοκυστεκτομής και πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για την πλήρη αποκατάστασή του, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον, την κατανόηση και τη διακριτικότητά σας. Υποβλήθηκα σε επέμβαση χολοκυστεκτομής. Είμαι καλά, αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών μου, χρειάζεται να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για την ομαλή αποκατάστασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα και την υποστήριξη που έλαβε, σημειώνοντας πως για ένα διάστημα θα χρειαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά την ακύρωση της εμφάνισής του σε γνωστό beach club στους Αγίους Θεοδώρους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου και θα αποτελούσε την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας. Η είδηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των θαυμαστών του, οι οποίοι έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Ο ίδιος, πάντως, θέλησε να καθησυχάσει το κοινό του, διαβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης και πως σύντομα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένειά του και οι άνθρωποι που διατηρούν διαχρονικά στενούς δεσμούς μαζί του. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, διατηρούν αμοιβαία εκτίμηση και μια ιδιαίτερη σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Νομική προσφυγή από πατέρα φοιτήτριας με οπτική αναπηρία – H απόφαση της Μαρίας Λοττίδη

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο πατέρας φοιτήτριας με...

Topics

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

Related Articles

Popular Categories