ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ«ΠΟΛΕΜΟ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: Ο Φειδίας Παναγιώτου ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην Άμεση Δημοκρατία-(Βίντεο)

Με κράνος στο κεφάλι —όπως ανέφερε, για να προστατευτεί από τον «πόλεμο» που δέχεται— ανακοίνωσε επίσημα ο Φειδίας Παναγιώτου τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Άμεσης Δημοκρατίας.

Ο Ευρωβουλευτής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως σε περίπτωση εκλογής του και με έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι αποφάσεις του δεν θα λαμβάνονται ατομικά, αλλά συλλογικά από τα μέλη της Άμεσης Δημοκρατίας, ακολουθώντας τη βούλησή τους.

Παράλληλα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα αφήσει τα υπόλοιπα κόμματα να αγχώνονται». Ο Φειδίας Παναγιώτου σημείωσε ότι βρίσκεται σε δίλημμα αναφορικά με το πού μπορεί να προσφέρει περισσότερα — στην Κύπρο ή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την ίδια ώρα, αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στη δημιουργία πολιτικής ομάδας, στην οποία θα είναι ένας εκ των δύο επικεφαλής, κάτι που, όπως είπε, θα τον καταστήσει τον πρώτο Κύπριο Ευρωβουλευτή που θα ηγείται ευρωπαϊκού κόμματος.

Στο κομμάτι που αφορά την Κύπρο, ανέφερε ότι εάν η Άμεση Δημοκρατία πάει καλά στις εκλογές, εξασφαλίσει υψηλό ποσοστό και καταφέρει να μπει στη Βουλή, τότε το κόμμα του θα μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν εξαιρεί τον εαυτό του από τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι και ο ίδιος, μέχρι στιγμής, θεωρείται εν δυνάμει υποψήφιος. Όπως ανέφερε, η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέσω των εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, όπου τα μέλη θα αποφασίσουν εάν επιθυμούν να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Βιντεοκλήσεις-παγίδες με ψεύτικους αστυνομικούς – Εξαπατήθηκε 52χρονος

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί το κοινό για νέα μορφή...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και υποστηριζόμενης απασχόλησης από τον ΟΚΥπΥ

Η νέα Μονάδα Εργασιακής Αποκατάστασης στη Λευκωσία σηματοδοτεί μια...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα βουλευτικά έδρανα- (Βίντεο)

Ένας από τους υποψηφίους που ξεχώρισε μέσα από τη...

ΣΤΑΛΩ ΗΛΙΑ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας…» – Η τελευταία φωτογραφία με την κουμπαρά της Γωγώ Μαστροκώστα

Με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα...

Topics

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Βιντεοκλήσεις-παγίδες με ψεύτικους αστυνομικούς – Εξαπατήθηκε 52χρονος

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί το κοινό για νέα μορφή...

200 ΚΙΘΑΡΕΣ: Mε την Γιώτα Νέγκα και την κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει επί σκηνής με την...

Related Articles

Popular Categories