Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
6.9 C
Cyprus

MEΓΚΑΝ-ΧΑΡΙ: TΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ

Η κοινή τους απόφαση να φύγουν από το παλάτι τους βγήκε για καλό, γι’ αυτό άλλωστε πήραν από ότι φαίνεται τις βαλίτσες τους για να δημιουργήσουν μια νέα ζωή έξω από τους θρόνους και τα βασιλεία. Πάντως, μέχρι σήμερα το ζευγάρι δεν φαίνεται να μετάνιωσε για την απόφαση του να εγκαταλείψει την Αγγλία και να ζήσει μια ευτυχισμένη και πλουσιοπάροχη ζωή.

Βάση των πληροφοριών που είδαν κατά διαστήματα το φως της επικαιρότητας η  Μέγκαν Μαρκλ πριν ακόμα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 5 εκατ. δολάρια. Από την άλλη, ο  πρίγκιπας Χάρι διέθετε από την πλευρά του περιουσία περίπου 20 εκατ. δολάρια με τον κύριο όγκο να αφορά αποταμιευτικό λογαριασμό που του είχε αφήσει η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Με το λεγόμενο Megxit, το ζευγάρι εγκατέλειψε και όσα αφορούν την περιουσία του Παλατιού, αλλά με αυτή τους την επιλογή τελικά αξιοποίησαν στο έπακρο και ορισμένα πλεονεκτήματα που απέκτησαν. Σύμφωνα με την Celebrity Net Worth, η καθαρή περιουσία του ζευγαριού από τον Μάρτιο του 2021 ήταν περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτό είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου». Αφού απέφυγε τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα, το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix για την παραγωγή διαφόρων project που περιλαμβάνουν από παιδικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ μέχρι ταινίες μεγάλου μήκους. Εισέπραξαν επίσης 18 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμφωνία podcasting με το Spotify.

Αφού εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή το 2020, έφυγαν από το αρχοντικό τους στην Αγγλία και αγόρασαν ένα ακίνητο αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Η αγορά τους αυτή έγινε με στεγαστικό δάνειο 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως δείχνουν τα δημόσια αρχεία. Στις αρχές του Ιουλίου έγινε γνωστό πως η Μαρκλ συμφώνησε (έναντι αδράς αμοιβής) να γράψει και για τη ζωή της στο Παλάτι, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα γράψει σχετικό βιβλίο και ο Χάρι – εννοείται πως πρόκειται για deal που θα τους αποδώσει εκατομμύρια.

Όπως δείχνουν πάντως τα πράγματα το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνουν εκατομμυριούχοι πριν ακόμη εγκαταλείψουν το Μπάκιγχαμ

Hot this week

AKYLAS: Ο αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που πάει στην Eurovision – Συγκινητικές στιγμές με τη μητέρα του στη σκηνή- (Βίντεο)

Ο Ακύλας Μητιληναίος, γνωστός ως Akylas, θα εκπροσωπήσει φέτος...

SING FOR GREECE: Δείτε live το τελικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Sing For Greece,...

ΑΘΩΣ ΜΙΡΑΧΗΣ: Μετά θάνατον τιμή στον τέως κοινοτάρχη Κοντεμένου– Η κόρη του παρέλαβε την πλακέτα

Για το σημαντικό έργο και την προσφορά του στο...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ο Χριστοδουλίδης διαβεβαιώνει–Σκληρή πραγματικότητα: 60 οικογένειες στην αναμονή

Εξήντα νέες οικογένειες θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο παλαιό...

Topics

Related Articles

Popular Categories