ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αδέλφια σε ατύχημα με ρυμούλκηση οχήματος – Στο νοσοκομείο 41χρονος

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τραχώνι Λεμεσού, με αποτέλεσμα δύο αδέλφια να τραυματιστούν σοβαρά, ενώ ο ένας από τους δύο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:15, όταν κατά τη διαδικασία ρυμούλκησης οχήματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποκολλήθηκε ο τραβηκτήρας. Ακολούθως, ο τραβηκτήρας εκτινάχθηκε προς την καμπίνα του δεύτερου οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι τον Ελληνοκύπριο 41χρονο οδηγό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η Αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Topics

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη και 17χρονος – Στο δικαστήριο δύο ανήλικοι

Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση επίθεσης εναντίον 16χρονου στην...

Related Articles

Popular Categories