ΛΑΤΣΙΑ-ΓΕΡΙ: Τα σκυλάκια της περιοχής έχουν πλέον το δικό τους πάρκο – Το κόστος του έργου-(Βίντεο)

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο Πάρκο Σκύλων του Δήμου Λατσιών – Γερίου, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους τετράποδους φίλους και τους ιδιοκτήτες τους.

Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε επίσημα στο κοινό, με στόχο να προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για παιχνίδι, εκτόνωση και κοινωνικοποίηση των σκύλων. Ο χώρος διαθέτει σύγχρονες υποδομές και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για αναβάθμιση των δημόσιων χώρων και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Το πάρκο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Κρίτωνος Τορναρίτη και αποτελεί έργο που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου, με συνολικό κόστος που ανήλθε στις 80 χιλιάδες ευρώ.

Από σήμερα, μικροί και μεγάλοι δημότες μπορούν να επισκέπτονται το πάρκο μαζί με τα κατοικίδιά τους, δίνοντας νέα ζωή σε έναν χώρο που αναμένεται να γίνει σημείο συνάντησης για τους φίλους των ζώων στην περιοχή. O Δήμαρχος Λατσιών-Γερίου Χρήστος Πιτταράς, ανέφερε ότι το πάρκο με το Γέρι αλλά γειτονεύει και με διαμέρισμα Ιδάλιου.

Η λειτουργία του πάρκου θα παρακολουθείται από υπαλλήλους του Δήμου, με στόχο τη διατήρηση της καθαριότητας και της ασφάλειας. Το ωράριο, σε πρώτο στάδιο, προβλέπεται να ξεκινά μία ώρα μετά την ανατολή και να ολοκληρώνεται μία ώρα πριν τη δύση του ήλιου, μέχρι να αξιολογηθούν πλήρως οι ανάγκες των χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 305 καταγγελίες σε μία νύχτα – Οι 119 για ταχύτητα δείχνουν ότι η οδική συνείδηση παραμένει ζητούμενο

Οι αριθμοί που προέκυψαν από τους παγκύπριους αστυνομικούς ελέγχους...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: 8 χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο – Καταδίκη μετά από εκδίκαση της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου...

Related Articles

Popular Categories