ΛΑΡΝΑΚΑ–ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση περιπολικού με φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο – Τραυματίστηκε αστυνομικός-(Βίντεο)

Σοβαρές ζημιές υπέστη περιπολικό της Αστυνομίας έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οπτικό υλικό που δημοσίευσε το RoadReportCY, το περιπολικό βρισκόταν σταθμευμένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, οι οποίοι φέρεται να σχετίζονταν με ελέγχους ταχύτητας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτό βαρύ όχημα.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το περιπολικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο πίσω αριστερό τμήμα του, ενώ το φορτηγό ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το σημείο, ένας αστυνομικός διακρίνεται να δέχεται τις πρώτες βοήθειες, κρατώντας το χέρι του, γεγονός που παραπέμπει σε τραυματισμό. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για την κατάσταση της υγείας του ή για τη σοβαρότητα των τραυμάτων του. Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί κατά τη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων στους αυτοκινητόδρομους. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται συχνά από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από οχήματα που κινούνται με υψηλές ταχύτητες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων σε περίπτωση απροσεξίας ή απώλειας ελέγχου από οδηγούς.

Με αφορμή το νέο περιστατικό, υπενθυμίζεται η ανάγκη οι οδηγοί να παραμένουν διαρκώς προσηλωμένοι στην οδήγηση, να μειώνουν ταχύτητα όταν προσεγγίζουν οχήματα έκτακτης ανάγκης ή σκηνές συμβάντων, να αποφεύγουν τη χρήση κινητού τηλεφώνου και να σέβονται τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, διατηρώντας ασφαλή απόσταση. Παρά τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη το περιπολικό, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για σοβαρούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονη μετά από σοβαρό περιστατικό – Διατάχθηκε εσωτερική έρευνα

Σε κρίσιμη κατάσταση φέρεται να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο...

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: 28 νεκροί από την κατάρρευση οροφής σχολείου – Ανάμεσα στα θύματα παιδιά κάτω των 13 ετών

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όταν κατέρρευσε...

Τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels αναγνωρίζονται από το MICHELIN Guide

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Louis Hotels αναγνωρίζεται...

CPT: «Δεν βρίσκεται σε κρίση η υπηρεσία λεωφορείων» – Οι βελτιώσεις και τα στοιχεία για την επιβατική κίνηση

Τη δική της απάντηση στα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας...

Topics

«Η ΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΥΛΙΑ»: Διαμαρτυρία για την επέκταση του λατομείου

Με σύνθημα «Η Σιά θέλει Πράσινο Ξυλιά», οι κάτοικοι...

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: 28 νεκροί από την κατάρρευση οροφής σχολείου – Ανάμεσα στα θύματα παιδιά κάτω των 13 ετών

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όταν κατέρρευσε...

Τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels αναγνωρίζονται από το MICHELIN Guide

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της Louis Hotels αναγνωρίζεται...

ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Όσα θα μπορείς να κάνεις και να ανακαλύψεις στη μεγάλη εκδήλωση της Λεμεσού

Μια διαφορετική εκδήλωση αφιερωμένη στον διαβήτη ετοιμάζεται στη Λεμεσό,...

Related Articles

Popular Categories