ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από την Αστυνομία σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην επαρχία Λάρνακας, η οποία διαπράχθηκε στις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος συνελήφθη λίγο πριν τις 11:00 το πρωί σήμερα, βάσει δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Είχε προηγηθεί το περασμένο Σάββατο, 11 Ιουλίου, η σύλληψη του 41χρονου, επίσης με δικαστικό ένταλμα, για την ίδια υπόθεση. Οι δύο ύποπτοι τελούν ήδη υπό κράτηση και για άλλη υπόθεση απόπειρας ληστείας, αυτή τη φορά σε χρυσοχοείο στην επαρχία Λάρνακας, που σημειώθηκε στις 6 Ιουλίου. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 6 Ιουλίου, ενώ ο 41χρονος στις 7 Ιουλίου.

Παράλληλα, εναντίον των δύο διερευνάται και υπόθεση κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος, η οποία φέρεται να διαπράχθηκε στις 19 Ιουνίου στην επαρχία Λάρνακας. Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ακραία ζέστη – Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Δεν υποχωρεί η ζέστη στην Κύπρο, με το Τμήμα...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ: Δύο νεκροί μετά τη σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων-Τραυματίες οι άλλοι δύο

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε...

Related Articles

Popular Categories