Η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι έχουν συμφωνηθεί συγκεκριμένες διευθετήσεις με τους διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, με στόχο – όπως σημειώνει – τη διασφάλιση της ομαλής και ειρηνικής διεξαγωγής της κινητοποίησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση με τους διοργανωτές από χθες, ώστε η διαμαρτυρία να πραγματοποιηθεί «με ασφάλεια, τάξη και αμοιβαίο σεβασμό», περιορίζοντας, όπως αναφέρει, την ταλαιπωρία των πολιτών. Στο πλαίσιο των διευθετήσεων, έχει επιτραπεί η μετάβαση των διαμαρτυρομένων στον χώρο με τρία ημιφορτηγά οχήματα και αριθμό επιβατικών αυτοκινήτων.
Η Αστυνομία δηλώνει ότι θα παραμείνει παρούσα για τη διευκόλυνση της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας πως η διεξαγωγή της θα γίνεται στη βάση των συμφωνηθέντων και των προνοιών της νομοθεσίας, με προτεραιότητα – όπως τονίζει – την ασφάλεια όλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

