«KOΠΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ»: Ποια κοινότητα πήρε το πρώτο βραβείο -Τα σχολεία που έλαβαν το δεύτερο και τρίτο βραβείο-(Φώτο)

Το Υφυπουργείο Τουρισμού βράβευσε Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό με τον τίτλο «Κοπιάστε στην Κοινότητα μας».

Ο Διαγωνισμός, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υφυπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και έχει ως στόχο οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα την Κύπρο και ειδικότερα την κοινότητα τους, αλλά και να αντιληφθούν ότι η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών αποτελεί ευθύνη όλων των κατοίκων της Κύπρου.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Πόλης Χρυσοχούς και στο Δημοτικό Σχολείο Αργάκας. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι μαθητές δημιούργησαν προωθητικό βίντεο για την κοινότητα τους, προσκαλώντας Κύπριους και ξένους, να επισκεφθούν την περιοχή.

Η απονομή των βραβείων, έγινε από τη διευθύντρια Τουρισμού κα Αννίτα Δημητριάδου, η οποία συνεχάρη στο χαιρετισμό της τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις κοινότητες για αυτή τη διάκριση. Στους μαθητές απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα, ενώ το  Υφυπουργείο Τουρισμού κάλυψε το κόστος μεταφοράς, γεύματος και ξενάγησης των μαθητών της σχολικής τους εκδρομή.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κόρνου και το τρίτο στο Δημοτικό Σχολείο Ορούντας. Από τη πλευρά της, η Διευθύντρια Τουρισμού κα Αννίτα Δημητριάδου, αναφέρθηκε στο χαιρετισμό της στη χρησιμότητα των δράσεων που υλοποιεί το Υφυπουργείο Τουρισμού στα Σχολεία οι οποίες προάγουν το ενδιαφέρον των μαθητών για τον τουρισμό.

Η κα Δημητριάδου, αφού συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις δύο κοινότητες, απένειμε τιμητική πλακέτα στα σχολεία, διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα στους μαθητές.



Οι μαθητές κατάφεραν με τη διάκρισή τους να κερδίσουν και μία δωρεάν εκδρομή για ολόκληρη την τάξη, με το κόστος μεταφοράς, γεύματος και ξενάγησης, να καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Hot this week

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισε η Μακεδονίτισσα – Νερά μπήκαν σε υποστατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς οι...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού – Περιορισμένη ορατότητα σε Κόρνο και Κοφίνου

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού,...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ LIKE ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ SCROLLING;: Η μεγάλη δίκη που μπορεί να αλλάξει Facebook και Instagram

Μια δικαστική μάχη που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο...

VIRAL: Μικρά «Χελωνονιντζάκια» σε παραλία – «Eίμαστε πολύ τυχεροί που τα είδαμε»-(Βίντεο)

Ένα όμορφο και σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να...

Topics

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισε η Μακεδονίτισσα – Νερά μπήκαν σε υποστατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς οι...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού – Περιορισμένη ορατότητα σε Κόρνο και Κοφίνου

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories