Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026
4.5 C
Cyprus

KITΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Στο «φούρνο» και πάλι η Κύπρος-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η προειδοποίηση

Στα ύψη θα ανεβεί και σήμερα ο υδράργυρος με την θερμοκρασία να φτάνει στους 42 βαθμούς Κελσίου. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση με κίτρινη προειδοποίηση.

Η Κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στις 11:00 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 38 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Hot this week

ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΚΟΥ: Μια ημέρα αφιερωμένη στη ζωή μαζί με τα παιδιά της Σχολής Κωφών-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή και συγκινητική μέρα έζησαν οι μαθητές και...

ΕΛΜΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ: Το Δ.Σ. του ΡΙΚ τερματίζει τη θητεία του τμηματάρχη Προγραμμάτων Τηλεόρασης – Όλο το παρασκήνιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ αποφάσισε να μην μονιμοποιήσει...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Καταρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο: Οδική σύγκρουση κοντά στη Μοσφιλωτή

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε διάφορα σημεία επικρατούν...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Καταγγελία για σοβαρές ελλείψεις προσωπικού – Παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Παιδείας

Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού εξακολουθούν να καταγράφονται για ακόμη μία...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Καταρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο: Οδική σύγκρουση κοντά στη Μοσφιλωτή

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε διάφορα σημεία επικρατούν...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Καταγγελία για σοβαρές ελλείψεις προσωπικού – Παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Παιδείας

Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού εξακολουθούν να καταγράφονται για ακόμη μία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπογραφές πολιτών για το λιμάνι και τη μαρίνα – «Όχι άλλη καθυστέρηση»

Πολίτες της Λάρνακας συλλέγουν υπογραφές, διεκδικώντας την ανάπτυξη του...

Related Articles

Popular Categories