fbpx
33 C
Nicosia
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣKINISIS FUND: Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσός επένδυσε $11.000.000 στο χαρτοφυλάκιο της

KINISIS FUND: Αμερικάνικη εταιρεία κολοσσός επένδυσε $11.000.000 στο χαρτοφυλάκιο της

-

Η Threedium Ltd, μία από τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου Kinisis Ventures Fund I, έκλεισε με επιτυχία τον κύκλο Series A.  Επικεφαλής του κύκλου ήταν δύο παγκόσμιοι γίγαντες, η Olma Capital, ταμείο πολυτελείς τεχνολογίας, και η IPG (Interpublic Group), εισηγμένη εταιρεία του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Μαζί τους, ένας αριθμός υφιστάμενων και νέων θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών, συμπεριλαμβανομένου του Kinisis Ventures Fund I, συμμετείχαν στον κύκλο δείχνοντας απίστευτη εμπιστοσύνη και υποστήριξη στο όραμα και την πορεία του Threedium.  «Η τεχνολογία της Threedium επαναπροσδιορίζει ήδη ενεργά την πολυδιάστατη εμπειρία του παγκόσμιου εμπορίου σήμερα και του αύριο», δήλωσε ο Ανδρέας Παναγή, συνιδρυτής της KV. «Ακόμη και το 2019, όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τον Μιχάλη Χαραλάμπους και την υπόλοιπη ομάδα, η τεχνολογία 3D / AR τους ξεχώρισε από ένα διεθνές πακέτο ανταγωνιστών».

Το Threedium ήταν μία από τις πρώτες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο Kinisis Ventures Fund I. «Είχαν ένα σαφώς διατυπωμένο όραμα και οδικό χάρτη από την αρχή και είναι υπέροχο να τους βλέπουμε να εργάζονται επιμελώς για να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν τις δικές τους προσδοκίες», πρόσθεσε ο Γιάννος Γεωργιάδης, συνιδρυτής της KV.   Η Threedium έχει εξελιχθεί σε μια ομάδα περισσότερων από 40 επαγγελματιών με εδραιωμένη παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, στην Σλοβακία και την Κύπρο. Συνεργάζονται με πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία και έχουν κερδίσει τη «θέση» τους στο τραπέζι ηγεσίας σκέψης του πολυτελούς εμπορίου Web3, ενώ η ομάδα διοίκησής τους είναι συχνά η φωνή ενημέρωσης του κλάδου.

«Η ομάδα, το εμπορικό σήμα, η τεχνολογία και το προϊόν εργασίας μας αναγνωρίζονται ευρέως και ο κατάλογος των παγκόσμιων πελατών μας, όπως η Diageo, η Farfetch, η ASICS, η Adidas, η FENDI, η Bulgari, ο Dior, ο Tommy Hilfiger και πολλοί άλλοι, συνεργάστηκαν μαζί μας για να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον του διαδικτυακού εμπορίου», δήλωσε ο Mike Charalambous, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Threedium.  

«Το πρόσθετο κεφάλαιο θα υποστηρίξει τη συνεχή παγκόσμια ανάπτυξή μας, θα επεκτείνει τους τεχνικούς μας πόρους και θα τροφοδοτήσει την αχαλίνωτη αναζήτηση της ομάδας μας για καινοτομία. Η ολοκλήρωση του Series Α είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του οράματός μας», πρόσθεσε ο κ. Χαραλάμπους.   Η συγκέντρωση χρημάτων σε μια σχετικά σκληρή παγκόσμια αγορά δεν είναι εύκολη.  Τα τελευταία χρόνια οι επενδυτικές αγορές δεν ήταν σταθερή όσο αφορά τη συγκέντρωση χρημάτων, γεγονός που καθιστά ένα ήδη περίπλοκο έργο ακόμη πιο αγχωτικό, εξάντληση πόρων και άσκηση οικοδόμησης χαρακτήρα.   «Όταν το όραμα, ο οδικός χάρτης, η ομάδα και η εμπορική σας έλξη ευθυγραμμιστούν με το αφήγημά σας, οι επενδυτές θα δώσουν προσοχή», δήλωσε ο Χρήστος Δρουσιώτης, KV Senior Partner.  «Και αυτό δεν είναι προέρχεται από πρόσφατο βιβλίο επενδυτικών στρατηγικών μου, το είδα στην πραγματικότητα ενώ συμμετείχα στις περισσότερες από τις κρίσιμες κλήσεις επενδυτών του Series A της Threedium, ενεργώντας ως CFO»

Τι είναι το Kinisis Venture Fund I: Το Kinisis Venture Fund I είναι ένα επενδυτικό τμήμα του KV Kinisis Ventures Fund RAIF V.C.I.C. Plc, του πρώτου εγγεγραμμένου Ταμείου Επιχειρηματικών Κεφαλαίων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, που επικεντρώνεται κυρίως σε κυπριακές νεοσύστατες επιχειρήσεις. Η στρατηγική και η εστίαση του Ταμείου είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της επενδυτικής συμβουλευτικής ομάδας στις ΗΠΑ για να βοηθήσει στην κεφαλαιοποίηση της ανατρεπτικής κυπριακής καινοτομίας που μπορεί να διαφοροποιήσει, να ανταγωνιστεί και να κλιμακωθεί κυρίως στις ΗΠΑ και σε άλλες βασικές διεθνείς αγορές

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: