ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και άνεμοι στο σκηνικό-Σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία

Ο καιρός συνεχίζει να θυμίζει περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη, με τις βροχές και τους ανέμους να επιμένουν και τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρές εναλλαγές τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ την Τετάρτη πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, τα οποία είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Τι απαντά η Επίτροπος και τι προβλέπει τελικά ο νόμος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Βίντεο που κατέγραψε και έστειλε αγνοούμενος στην οικογένειά του -(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τις τελευταίες στιγμές πριν από το...

ΣΙΑΤΛ: 13χρονη πούλησε σπάνια κάρτα με το viral ρακούν για 20.100 δολάρια – Η απρόσμενη ιστορία πίσω από τη δημοπρασία

Μια 13χρονη από την περιοχή του Σιάτλ στάθηκε ιδιαίτερα...

Topics

ΝΙΚΑΙΑ: Πλήθος κόσμου στην Αγία Τριάδα για την αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να αυξάνεται η προσέλευση...

ΚΥΠΡΟΣ: 38άρια και υψηλή υγρασία – Πού καταγράφηκε το 70% σήμερα-Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αισθητή υγρασία καταγράφηκαν σήμερα σε...

Related Articles

Popular Categories