Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026
7.4 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Επανέρχονται οι βροχές – Η θερμοκρασία δείχνει ανοιξιάτικη νότα

Μια μικρή ανάσα από το κρύο και τους δυνατούς ανέμους θα δώσει ο καιρός σήμερα, καθώς θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, με λίγη περισσότερη ένταση αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και θα φτάσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, δίνοντας μια πιο ανοιξιάτικη νότα στην ημέρα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα κυμανθεί γύρω στους 10 βαθμούς.Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Αργά το βράδυ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Κυκλοφοριακό χάος από Λευκωσία στην Λεμεσό: Κλειστή λωρίδα μετά από οδική σύγκρουση

Προβλήματα στην κυκλοφορία προκαλεί οδική σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίτερα...

ΧΙΟΣ: Θρήνος μετά το τραγικό περιστατικό στη θάλασσα – 14 άνθρωποι χάθηκαν, πολλοί τραυματίες-(Βίντεο)

Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα σε Λιμενικό και διακινητές...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: Το μόνο που ζητά ο επιχειρηματίας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση του Δημάρχου Πάφου

Σοβαρές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο...

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Street Party στο Columbia Plaza με MR GREEK

Το Columbia Plaza στην καρδιά της Λεμεσού ετοιμάζεται να...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Κυκλοφοριακό χάος από Λευκωσία στην Λεμεσό: Κλειστή λωρίδα μετά από οδική σύγκρουση

Προβλήματα στην κυκλοφορία προκαλεί οδική σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίτερα...

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Street Party στο Columbia Plaza με MR GREEK

Το Columbia Plaza στην καρδιά της Λεμεσού ετοιμάζεται να...

37ΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: Το ταξίδι ξεκινά – Τα σχολεία που συμμετέχουν

Για 37η χρονιά, οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου επιστρέφουν...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: Επιτυχής χειρουργική επέμβαση για τον βουλευτή

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, υποβλήθηκε σε μικρής...

ΔΗΚΟ: Oι 12 υποψήφιοι βουλευτές της επαρχίας Λεμεσού-Από πολιτικούς μηχανικούς μέχρι νοσηλευτές

Η Γραμματεία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ προτείνει στην...

Related Articles

Popular Categories