KAIΡΟΣ: Βροχές και τοπικά αυξημένες νεφώσεις

Αυξημένες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία με πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΙΡΑΝ-ΤΡΑΜΠ: «Σπουδαία συμφωνία ή κλιμάκωση» – Οι συνομιλίες εξελίσσονται «πολύ επιτυχημένα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση οχημάτων κοντά στη βιομηχανική – Στο σημείο η Αστυνομία-(Φώτο)

Οδική σύγκρουση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Απριλίου,...

H Dua Lipa μας καλεί να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες καφέ στην τελευταία καμπάνια της Nespresso!

Η Nespresso ανακοινώνει την τελευταία της καμπάνια, με πρωταγωνίστρια...

Keep Growing Johnnie Walker Black Label & Diageo στηρίζουν την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών της Λόφου

3000 δέντρα φυτεύτηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας CSR “Keep...

Topics

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση οχημάτων κοντά στη βιομηχανική – Στο σημείο η Αστυνομία-(Φώτο)

Οδική σύγκρουση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Απριλίου,...

H Dua Lipa μας καλεί να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες καφέ στην τελευταία καμπάνια της Nespresso!

Η Nespresso ανακοινώνει την τελευταία της καμπάνια, με πρωταγωνίστρια...

Keep Growing Johnnie Walker Black Label & Diageo στηρίζουν την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών της Λόφου

3000 δέντρα φυτεύτηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας CSR “Keep...

CITY OF DREAMS MEDITERRANEAN: Το Wet Glam επιστρέφει με τον Timmy Trumpet να ανοίγει την αυλαία

Τα πιο καυτά pool parties του νησιού κάνουν πρεμιέρα...

«ΑΠΟΨΕ ΧΩΡΙΖΩ;»: Κυπριακή κωμωδία στη Λεμεσό με απρόβλεπτες ερωτικές ανατροπές

Μια σύγχρονη κυπριακή κωμωδία που παίζει με τις σχέσεις,...

Related Articles

Popular Categories