KAIΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις με το αεράκι να μας θυμίζει ότι θέλουμε ζακετούλα τις νυχτερινές ώρες

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Διορία μέχρι τις 14:00 – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Ριζοελιά και απειλές για κλιμάκωση

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην περιοχή...

The Art of INVESTMENT OPPORTUNITIES

Προνομιακό Τουριστικό Τεμάχιο για Ανάπτυξη στους Σοφτάδες Μια εξαιρετική επενδυτική...

Toyota Κύπρου: Νέο κεντρικό συνεργείο Toyota και Lexus στη Λευκωσία, σε μια χρονιά-ορόσημο 60 ετών

Η Toyota Κύπρου εγκαινίασε την Τρίτη 21 Απριλίου το...

Η Fun Arena επεκτείνεται με νέο χώρο στη Λευκωσία

Η Fun Arena Cyprus, ένας από τους πιο σύγχρονους...

ΚΑΙΡΟΣ: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και πιθανές βροχές το Σαββατοκύριακο

Με καθαρά ανοιξιάτικο σκηνικό θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες,...

Topics

The Art of INVESTMENT OPPORTUNITIES

Προνομιακό Τουριστικό Τεμάχιο για Ανάπτυξη στους Σοφτάδες Μια εξαιρετική επενδυτική...

Η Fun Arena επεκτείνεται με νέο χώρο στη Λευκωσία

Η Fun Arena Cyprus, ένας από τους πιο σύγχρονους...

ΚΑΙΡΟΣ: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και πιθανές βροχές το Σαββατοκύριακο

Με καθαρά ανοιξιάτικο σκηνικό θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες,...

Related Articles

Popular Categories