KΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

Η ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε ριζικά με την γέννηση της πρώτης του κόρης, Σοφία. Σήμερα, ημέρα των γενεθλίων της είκοσι-τέσσερα χρόνια μετά θυμάται που την κρατούσε αγκαλιά με μια κοινή τους φωτογραφία.

 «Πριν από 24 χρόνια μας άλλαξες τη ζωή!! Χρόνια πολλά Σοφάκι!», έγραψε ο πρωθυπουργός στο instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δύο καρδιές.

Η Σοφία είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον τραπεζικό τομέα.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατασχέθηκαν 7 κιλά κάνναβης σε ταχυδρομικά πακέτα – Συνελήφθη 30χρονος από την ΥΚΑΝ

Δύο ταχυδρομικά πακέτα που έφτασαν στην Κύπρο τέθηκαν στο...

ΑΝΤΡΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ-ΜΑΡΙΑ ΟΔΥΣΣΕΩΣ: Η συνεργασία πίσω από την εκστρατεία «Κανένα Παιδί Αόρατο»-(Βίντεο)

Μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την προστασία των παιδιών...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε διαθεσιμότητα ο 44χρονος Ειδικός Αστυφύλακας μετά το τροχαίο – Ποινική και πειθαρχική έρευνα σε εξέλιξη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα 44χρονος Ειδικός Αστυφύλακας, μετά από...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οδηγίες για την προστασία των κατοικιδίων από τον καύσωνα – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες

Με τις υψηλές θερμοκρασίες να συνεχίζονται, η Αστυνομία υπενθυμίζει...

Topics

Related Articles

Popular Categories