fbpx
18 C
Nicosia
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ: EΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚ

ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ: EΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚ

-

Στην πρώτη πτήση αναψυχής στο Διάστημα έκλεισε μια θέση ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Τζεφ Μπέζος μαζί με τον αδελφό του Μαρκ. Τα δύο αδέλφια θα ταξιδέψουν στο διάστημα στην πτήση αναψυχής που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία του Blue Origin.

Ο Τζεφ Μπέζος και ο αδελφός του Μαρκ θα επιβαίνουν στο σκάφος New Shaperd για μια σύντομη πτήση μέχρι το επίσημο όριο του Διαστήματος σε ύψος 100 χιλιομέτρων, όπου θα έχουν για λίγα λεπτά την εμπειρία της έλλειψης βαρύτητας.

«Ονειρεύομαι να ταξιδέψω στο Διάστημα από τότε που ήμουν πέντε ετών. Στις 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι μαζί με τον αδελφό μου. Η μεγαλύτερη περιπέτεια με τον καλύτερό μου φίλο» έγραψε στο Instagram ο μεγιστάνας της Amazon, ο οποίος πρόκειται να αποσυρθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στις 5 Ιουλίου.

Να επισημανθεί ότι στην ίδια πτήση έχει βγει σε δημοπρασία η τρίτη θέση, έχουν συμμετάσχει σύμφωνα με την Blue Origin πάνω από 5.200 υποψήφιοι από 136 χώρες. Η τρέχουσα υψηλότερη προσφορά φτάνει το αστρονομικό ποσό των 2,8 εκατ. δολαρίων. Το New Shepard, σχεδιασμένο να πετά αυτόνομα, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 6 άτομα, τα οποία θα μπορούν να θαυμάσουν τη θέα από έξι φινιστρίνια που σύμφωνα με την Blue Origin είναι τριπλάσια σε μέγεθος σε σχέση με τα παράθυρα του Boeing 747 και τα μεγαλύτερα που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε διαστημική αποστολή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Η οικογένεια μας μάζεψε κάποια χρήματά για τις ανάγκες...

Τίποτα δεν μπορεί να προξενεί μεγαλύτερο πόνο από το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την απροσδόκητη αδικία και την ανασφάλεια, ειδικά όταν αφορά την υγεία...