Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
5.5 C
Cyprus

KΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Πτώση της θερμοκρασίας

- Advertisement -

Σκόνη θα παρατηρείται σήμερα στην ατμόσφαιρα, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένονται παροδικά να είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένονται παροδικά να είναι αυξημένες, ενώ σταδιακή υποχώρησή της αναμένεται από την Τετάρτη και μετά. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις που είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη ωστόσο μέχρι τις πρωινές ώρες στα δυτικά παράλια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Το βράδυ και νωρίς το πρωί, είναι πιθανόν, κυρίως στα δυτικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Την Πέμπτη, αρχικά θα παρατηρούνται νεφώσεις που προοδευτικά θα πυκνώσουν και αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή αναμένεται μικρή άνοδος.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

ΤUCKER GENAL: Διάσημος TikToker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών – Τα βίντεο του έκαναν εκατομμύρια να γελούν

Ο Tucker Genal, διάσημος TikToker γνωστός για τα χιουμοριστικά...

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Χωρίς απουσίες οι μαθητές, στους δρόμους οι γονείς – Κούρεμα μισθού για τους καθηγητές

Αναστάτωση και έντονη δυσαρέσκεια προκαλεί στους γονείς η επικείμενη...

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ: Η βραδιά των απονομών και οι νικητές – Ανακοινώθηκε νέα κατηγορία

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη του λόγου και...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

ΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝΑΣ: Παζαράκι στήριξης στη Λεμεσό για τα παιδιά της 29χρονης Ζωής

Μια αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης οργανώνεται για τα δύο παιδιά...

ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ «ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΔΑΛΙΟΥ»: 34χρονος με κλοπιμαία, ναρκωτικά, όπλα και… 50 ευρώ

Ένας 34χρονος, που φέρεται να εισέρχονταν ανενόχλητος σε σπίτια...

Related Articles

Popular Categories