IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

LADY’S MILE: 27χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του – Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση στη θάλασσα για έναν...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μέχρι το Κακουργιοδικείο ο 51χρονος μοναχός – Τι έκρινε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας...

Related Articles

Popular Categories