IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ: Ο σκύλος που μαζεύει τα σκουπίδια από την παραλία και μας βάζει… τα γυαλιά-(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή εικόνα καταγράφεται στη Σάμο και συγκεκριμένα στην...

ΙΝΔΙΑ: 6χρονος μαθητής πέθανε στην τάξη μετά από χαστούκι που φέρεται να του έδωσε η δασκάλα-(Βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό σε σχολείο της Ινδίας,...

ΚΟΡΝΟΣ: Οικογένεια κινδυνεύει με έξωση – Έκκληση αλληλεγγύης για το κορίτσι με αναπηρία

Έκκληση προς τους κατοίκους του Κόρνου και όλους όσοι...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

Topics

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

ΜΑΙΚ ΠΟΥΤΑΣΗΣ: «Δεν θα λυγίσω» – Το μήνυμα του συζύγου της Έλενας Αντωνιάδου

Ένα μήνυμα με έντονο συναισθηματικό φορτίο και αναφορά στην...

Related Articles

Popular Categories