IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Πυκνή τροχαία κίνηση μετά το τροχαίο – Ανοικτή ξανά η δεξιά λωρίδα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Παρεκκλησιά – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για το νέο εμπορικό κέντρο-Ο Κρίστης Δημητρίου εξηγεί τις ανησυχίες των καταστηματαρχών

Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί στη Λεμεσό η απόφαση...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Παρεκκλησιά – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

ΚΑΜΙΝΙ Η ΚΥΠΡΟΣ: Οι 40 βαθμοί ήρθαν για να μείνουν – Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα

Η Κύπρος εισέρχεται ξανά σε συνθήκες έντονης ζέστης, καθώς...

Related Articles

Popular Categories