IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

Alpha Bank: Νέα ταυτότητα για μια Τράπεζα που έχει ήδη αλλάξει

Με το «νέο Μαζί», η Alpha Bank ενώνει τις...

Lidl Κύπρου & JA Κύπρου: Εκπαιδεύοντας τους μέντορες της βιώσιμης επιχειρηματικότητας για τον 6ο κύκλο του «mind REset»

Ολοκληρώθηκε στη Lidl Food Academy η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών...

ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Τι γράφει ο ιρανικός Τύπος για τη βάση του Ακρωτηρίου και τι απαντά ο Γιάννης Αντωνίου

Η βρετανική βάση στο Ακρωτήρι εμφανίζεται σε χάρτη με...

Topics

ΔΕΚΕΛΕΙΑ: Ανοίγουν φακέλους εξαφανίσεων μετά τον εντοπισμό τμήματος ανθρώπινου κρανίου στην παραλία

Στις εκκρεμείς υποθέσεις εξαφάνισης αναζητούν στοιχεία οι Αρχές, μετά...

Related Articles

Popular Categories