IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Στη Νίκαια το τελευταίο αντίο – Αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροψίας

Στη γενέτειρά του, τη Νίκαια, αναμένεται να γίνει η...

ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Επτά άτομα με αυτισμό στο ψυχιατρείο – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά

Επτά άτομα με αυτισμό νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας,...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Παιδιά και γονείς στον δρόμο – «Πόσα παιδιά χωράει ακόμη η αδιαφορία;»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής...

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα των διδύμων του Μαρί, σε μια κατάμεστη εκκλησία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στη Λεμεσό η κηδεία...

Topics

ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Επτά άτομα με αυτισμό στο ψυχιατρείο – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά

Επτά άτομα με αυτισμό νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας,...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΗΚΑ – ΔΡΟΥΣΕΙΑΣ: Στο νοσοκομείο 90χρονος μετά από πρόσκρουση σε πάσσαλο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον δρόμο...

Related Articles

Popular Categories