Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
6.9 C
Cyprus

IΔΡΥΜΑ ΠΑΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Ποσόν πέραν των 36.000 ευρώ θα δοθεί στα Πρόωρα Μωρά Θαύματα

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα και διοργάνωσαν την 8η Ποδηλασία Αγάπης, και τιμούν το μήνα Προωρότητας και την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας, εις μνήμην των αδελφών Πάνου & Κρίστιαν, οι οποίοι γεννήθηκαν πρόωρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γύρω στους 120 ποδηλάτες που έστειλαν το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» με την ευχή  για τα πρόωρα βρέφη που βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους. Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Το Ίδρυμα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής 174 παιδιά Παγκύπρια, αρκετά από αυτά με σοβαρά θέματα υγείας. Το συνολικό ποσό που έχει συλλεγεί και δοθεί για τη κάλυψη των θεραπειών των παιδιών αυτών μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις €336,000.

Hot this week

ΚΑΙΡΟΣ: Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές, αέρα και κρύα νύχτα

Με φόντο τα σύννεφα και τον έντονο άνεμο, ο...

ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ: Τσαγάκι, τζάκι και κανονική χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα

Στους -0,2°C έπεσε η θερμοκρασία στην περιοχή του Jubilee...

MOTHERWITCH: Ταξιδεύει στο Ρότερνταμ-Παγκόσμια πρεμιέρα για την κυπριακή ταινία στο IFFR 2026-Με εκλεκτούς ηθοποιούς

Σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ παγκοσμίως για τον...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές, αέρα και κρύα νύχτα

Με φόντο τα σύννεφα και τον έντονο άνεμο, ο...

ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ: Τσαγάκι, τζάκι και κανονική χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα

Στους -0,2°C έπεσε η θερμοκρασία στην περιοχή του Jubilee...

ΡΕΒΕΓΙΟΝ 2026: Όλα όσα χρειάζεσαι για μια αξέχαστη βραδιά

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να υποδεχτούμε το 2026, και...

Related Articles

Popular Categories