Κ.Υ.Φ.Α: Εκδήλωση με το σχηματισμό της Κόκκινης κορδέλας στο Μόλο Λεμεσού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS, το Κ.Υ.Φ.Α. – Κέντρο Υποστήριξης Φορέων του HIV/AIDS την 1 Δεκεμβρίου διοργανώνει όπως και κάθε χρόνο το σχηματισμό της Κόκκινης Κορδέλας.

O σχηματισμός της Κόκκινης Κορδέλας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023 η ώρα 16:00-18:00 στον χώρο του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου στον Μόλο Λεμεσού, όπου εθελοντές, φίλοι και συνεργάτες του ΚΥΦΑ θα σχηματίζουν αφιλοκερδώς για τους σκοπούς της συμβολικής ενέργειας όπου θα μπορούν να φωτογραφηθούν στέλνοντας ο κάθε ένας το ηχηρό μήνυμα του.

Από το 1981, το AIDS αποτελεί την αιτία θανάτου για περίπου 39 εκατομμύρια ανθρώπους ενώ εκτιμάται πως σήμερα 80 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με HIV. Από τη δημιουργία της το 1991 από τους Visual AIDS Artists Caucus, η κόκκινη κορδέλα είναι πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο. Συμβολίζει τον αγώνα κατά του HIV/AIDS και θα την δείτε παντού την 1η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του ιού.

Hot this week

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Νεκρός 76χρονος – Μαζί του στο όχημα ο εγγονός του – Δόθηκε ο δρόμος στην κυκλοφορία

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Εντοπίστηκε το Filo Jet στα 550 μέτρα – Με ρομπότ οι έρευνες στον βυθό

Κρίσιμη εξέλιξη στις έρευνες σημειώνεται αυτή τη ώρα για...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: H 19χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στη Σωτήρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης, η...

Topics

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Εντοπίστηκε το Filo Jet στα 550 μέτρα – Με ρομπότ οι έρευνες στον βυθό

Κρίσιμη εξέλιξη στις έρευνες σημειώνεται αυτή τη ώρα για...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ: H 19χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στη Σωτήρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης, η...

H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα

Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις...

Related Articles

Popular Categories