BAΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΨΗ

Kαι στην καραντίνα και στο εγκλεισμό μπορεί η γυναίκα να είναι κομψή με την υπογραφή του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Ο ελλαδίτης σχεδιαστής με την νέα του συλλογή homewear συλλογή, Chic at Home.

Γι’ αυτό, ο σχεδιαστής θέλει τις γυναίκες να είναι κομψές με τις πυτζάμες τους, παίζοντας με τα αγαπημένα του μοτίβα σε πουά εμπριμέ και καρώ vichy, τα συνδυάζει με τόλμη μεταξύ τους δημιουργώντας για μια ακόμη φορά μια συλλογή, από 100% μετάξι, που τη χαρακτηρίζει η διαχρονική κομψότητα και η θηλυκότητα.

Για τον Έλληνα σχεδιαστή, η γυναίκα Zoulias μπορεί να φοράει τις πυτζάμες της μέσα στο σπίτι αλλά και έξω απ’ αυτό, αφού κάποια από τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται μοναδικά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι με jeans, πουκάμισα και Τ-shirts.

Hot this week

ΤΟΥΡΚΙΑ: 19χρονος πρώην μαθητής που εισέβαλε σε σχολείο και άνοιξε πυρ – Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του (Βίντεο)

Σε τεχνικό λύκειο στην επαρχία Şanlıurfa σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Παγκύπρια κινητοποίηση εξαγγέλλει η μητέρα του Θανάση μετά την έρευνα στο γραφείο του δικηγόρου της

Η Αντριάνα Νικολάου, μητέρα του αείμνηστου Θανάση Νικολάου, καλεί...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Τουλάχιστον επτά μαθητές τραυματίες-(Βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης σε σχολείο...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

Related Articles

Popular Categories