fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: H ZΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ-ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: H ZΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ-ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

-

Πίσω στην σκηνή του θέατρου βρέθηκε η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη, μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και η χαρά όλων των συντελεστών ήταν εμφανής. Σε ανάρτησή του,  ο Κώστας Σχοινιού δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, για την στήριξη του κόσμου αλλά και για ένα κοριτσάκι από τη Λάρνακα που του έδειξε πόσο τον λατρεύει με μια ζωγραφιά.

Στην ανάρτησή του, ο Κώστας Σχοινιού φανερά συγκινημένος δημοσίευσε την ζωγραφιά του μικρού κοριτσιού από τη Λάρνακα γράφοντας ότι έχει πλέον χορτάσει από το χειροκρότημα του κόσμου, όχι όμως από τα συγκινητικά λόγια του παιδιού «Από χειροκρότημα και μπράβο έχω χορτάσει! Δεν μπορώ όμως να μην συγκινηθώ με αυτά τα λόγια και την ζωγραφιά από ένα κοριτσάκι την Ζωή, σήμερα στη Λάρνακα. Σε ευχαριστώ ομορφούλα μου!!».

Η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη, από την ημέρα που ξεκίνησε και πάλι τις παραστάσεις του, δεν σταμάτησε να δέχεται τη αγάπη των μικρών παιδιών. Άλλο ένα κοριτσάκι, το οποίο δέχονταν μπούλιγκ στο σχολείο, έγραψε στους συντελεστές ότι «όταν δεχόμουν μπούλιγκ στο Δημοτικό, η μόνη μου χαρά και διέξοδος ήταν η Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη, και κατά συνέπεια ο Νικολάκης…ο Παιδικός μου ήρωας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ένας αιώνιος έφηβος γεμάτος πάθος για την τέχνη και...

Ο Δρ. Ανδρέας Πίττας, γράφει για τον διεθνούς φήμης κεραμίστα Βαλεντίνο Χαραλάμπους, σκιαγραφώντας το ακαταμάχητο πάθος ενός αιώνιου εφήβου για την τέχνη, αλλά και...