ALDO: Λανσάρισμα συλλογής Fall/Winter 2024- Πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος-Ποιους είδαμε

Το λανσάρισμα της νέας συλλογής Fall/Winter 2024 της ALDO στο Nicosia Mall αποτέλεσε ένα ξεχωριστό απόγευμα για όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν. Εκτός από την παρουσίαση των κομψών και μοντέρνων υποδημάτων και αξεσουάρ της νέας σεζόν, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας.

Η ALDO, με στόχο να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να φυτεύσει 3.000 δέντρα σε περιοχή της Λεμεσού. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στις προσπάθειες της εταιρείας να προωθήσει τη βιωσιμότητα και να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα.

Η Ζωζώ Λοφίτου, εκπροσωπώντας τα καταστήματα ALDO, κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας της στο λανσάρισμα της συλλογής, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της εταιρείας να πραγματοποιήσει δεντροφύτευση 3.000 δέντρων στις 17 Νοεμβρίου 2024.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με dark red theme, υπέροχα λουλούδια και μουσική, οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους εκπρόσωποι των Media και fashion lovers, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές επιλογές, εμπνευσμένες από τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου και χειμώνα.

O Αντρέας Σεργίου η Κωνστάντια Κωνσταντίνου και η Παντελίνα Αντωνίου.

Από κομψά μποτάκια για καθημερινές εμφανίσεις μέχρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα για πιο επίσημες περιστάσεις και θεαματικά αξεσουάρ, η νέα συλλογή της ALDO, προσφέρει επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Η Ζωζώ Λοφίτου

Η ομάδα των καταστημάτων ALDO

Μέσα από τη συλλογή ALDO PILLOW WALK, μπορεί κανείς να βρει παπούτσια που σχεδιάστηκαν για να φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ συνδυάζοντας την άνεση με την κομψότητα. Η προηγμένη τεχνολογία PILLOW WALK με μαξιλαράκι στη φτέρνα και τη σόλα του ποδιού, προσφέρει επιπλέον άνεση εξαιτίας της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτουν όλα τα σχέδια της σειράς.

Η Μιράντα Βιολάρη

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την μόδα, η ALDO σε συνεργασία με την Πράσινη Ασπίδα και το πρόγραμμα You Forest Cyprus, θα προχωρήσει στη φύτευση 3.000 δέντρων που θα λάβει χώρα στις 17 Νοεμβρίου 2024, στην περιοχή Αγίου Ερμογένη στο Κούριο, μια ενέργεια στην οποία αναφέρθηκε η κα. Ζωζώ Λοφίτου εκ μέρους της ALDO. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ALDO στηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλει στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η Χριστίνα Πελεκάνου

Η βραδιά ήταν μια γιορτή μόδας, με την ALDO να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά γιατί το brand παραμένει ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν τα πιο stylish και άνετα παπούτσια αλλά και αξεσουάρ, κάθε σεζόν. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπετρος

Η Γεωργία Γεωργίου

Η Ειρήνη Χριστοφόρου

Ο Κώστας Καρνάκης

Η Άντρεα Φωτίου

Ο Μάξιμος Κουτσού και η Ζωή Ιωαννίδου

 Η Γλυκερία Γιάκουμου

Η Κωνστάντια Κωνσταντίνου και η Χαριτίνη Ηλιάδου

Η Αναστασία Χατζηεφραίμ

Η νέα συλλογή των καταστημάτων ALDO που εντυπωσιάζει

Η Κλέλια Γιασσεμίδου

Η Ελίζα Νικολάου

Η Άντρια Τόλλα η Λάρα Τεμπριώτη ο Κύπρος Καραβιώτης και η Μαρία Ονησιφόρου

Το υπέροχο flower cart που στήθηκε την ημέρα της εκδήλωσης

Ο Αλέξανδρος Γεωργίου

Η Κλαίρη Σκουφίδου

Ο Σάββας Κωνσταντίνου και η Άντρια Ζαντή

Ο Ανδρέας Ανδρέου

Η Έβελυν Καραγιάννη

Η Αντωνία Κουνούνη

Η Γεωργία Σοφοκλέους

 Η Άντρια Λάμπρου

 Στιγμιότυπο από το event

Hot this week

Novibet και ΑΕΚ Λάρνακας ενώνουν τις δυνάμεις τους – Η Novibet νέος Κύριος Χορηγός της ομάδας για την τριετία 2026-2029

Η τριετής στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής...

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Ζητά από τον Μιχάλη Παρασκευά να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς κατά του Φρίξου Δαλίτη

Έντονη αντίδραση εκφράζει η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) για...

Η Πολιτεία διοργάνωσε δημόσια συζήτηση για την Οριζόντια Ψηφοφορία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οριζόντια Ψηφοφορία: Προοπτικές...

Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Το Lexus ES περνά σε μία εντελώς νέα εποχή,...

Topics

Η Πολιτεία διοργάνωσε δημόσια συζήτηση για την Οριζόντια Ψηφοφορία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οριζόντια Ψηφοφορία: Προοπτικές...

ΕΑΣ: Διατηρεί τη δυναμική της η στοιχηματική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2026

Τα οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου...

Από διάκριση σε διάκριση το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX60

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX60, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «Most...

Η ΕΚΟ συμμετείχε στο Minds in Cyprus 2026 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο πλευρό των Κυπρίων επαγγελματιών του εξωτερικού, αναδεικνύοντας ευκαιρίες...

Related Articles

Popular Categories