ΚΥΠΡΟΣ: Mικρή πτώση της θερμοκρασίας-Το Φθινόπωρο είναι εδώ!

Ο καιρός στην Κύπρο παραμένει αίθριος, αλλά με μικρές αλλαγές στον υδράργυρο που θα μας θυμίσουν πως το φθινόπωρο είναι εδώ.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά αργότερα στα προσήνεμα θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος, για να συνεχίσει να κυμαίνεται λίγο πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.


Hot this week

Novibet και ΑΕΚ Λάρνακας ενώνουν τις δυνάμεις τους – Η Novibet νέος Κύριος Χορηγός της ομάδας για την τριετία 2026-2029

Η τριετής στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής...

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Ζητά από τον Μιχάλη Παρασκευά να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς κατά του Φρίξου Δαλίτη

Έντονη αντίδραση εκφράζει η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) για...

Η Πολιτεία διοργάνωσε δημόσια συζήτηση για την Οριζόντια Ψηφοφορία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οριζόντια Ψηφοφορία: Προοπτικές...

Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Το Lexus ES περνά σε μία εντελώς νέα εποχή,...

Topics

Η Πολιτεία διοργάνωσε δημόσια συζήτηση για την Οριζόντια Ψηφοφορία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οριζόντια Ψηφοφορία: Προοπτικές...

ΕΑΣ: Διατηρεί τη δυναμική της η στοιχηματική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2026

Τα οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου...

Από διάκριση σε διάκριση το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX60

Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX60, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «Most...

Η ΕΚΟ συμμετείχε στο Minds in Cyprus 2026 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο πλευρό των Κυπρίων επαγγελματιών του εξωτερικού, αναδεικνύοντας ευκαιρίες...

Related Articles

Popular Categories