ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ: Ξανανοίγει η πισίνα του χωριού – Μια ανάσα δροσιάς για κατοίκους και επισκέπτες

Μετά από αρκετό διάστημα αναμονής, η πισίνα του Αγίου Ιωάννη ανοίγει ξανά, δίνοντας και πάλι τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής να απολαμβάνουν λίγες ώρες δροσιάς τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης ολοκληρώθηκαν και από αύριο, Κυριακή, η πισίνα θα είναι και επίσημα ανοικτή για το κοινό. Από σήμερα, Σάββατο, ξεκινά τη λειτουργία του και το Saint John Pool & Restaurant. Η επαναλειτουργία της πισίνας ήταν κάτι που περίμεναν αρκετοί στην περιοχή, ιδιαίτερα μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ένας τέτοιος χώρος έλειψε το προηγούμενο διάστημα από το χωριό. Πλέον, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν και πάλι να κάνουν τις βουτιές τους και να αποφεύγουν, έστω για λίγες ώρες, τη ζέστη των ημερών.

Στη λειτουργία του χώρου αναλαμβάνουν πλέον οι νέοι διαχειριστές, Ελευθερία και Ηλίας, με τους οποίους υπήρξε συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Το Κοινοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η πισίνα να μπορέσει να επαναλειτουργήσει και εύχεται στους νέους διαχειριστές κάθε επιτυχία στο ξεκίνημά τους. Η πισίνα του Αγίου Ιωάννη επιστρέφει έτσι στην καθημερινότητα του χωριού, προσφέροντας ξανά έναν χώρο για δροσιά, ξεκούραση και καλοκαιρινές στιγμές στους κατοίκους, αλλά και στους ανθρώπους που επιλέγουν να επισκεφθούν την περιοχή.

Ο Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς που βρίσκεται στην επαρχία της Λεμεσού,είναι ένα χωριό που ξεχωρίζει για το φυσικό του περιβάλλον και το πράσινο, με τις μηλιές, τις ροδακινιές, τις κερασιές και τα μεγάλα δέντρα να συνθέτουν το τοπίο της περιοχής.

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο φυσικό σκηνικό, η επαναλειτουργία της πισίνας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για κατοίκους και επισκέπτες, καθώς προσφέρει έναν ακόμη χώρο για δροσιά και ξεκούραση, ιδιαίτερα τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: «Δεν μπορεί να έχει φύγει» – Οι θεωρίες των θαυμαστών και η υπόθεση με τους δύο γιατρούς

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη δυσκολεύονται να πιστέψουν...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΝΙΚΟΛΑΣ-ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Διπλή γιορτή για την οικογένεια – 23 χρόνια γάμου και τα γενέθλια του Τάσσου

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Προέδρου...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

Topics

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Φωτιά σε αποθήκη δίπλα από κατοικία – Εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά ξέσπασε στις 21:18 το βράδυ του Σαββάτου σε...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα και αύριο

Αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Κυριακή 20...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:– Μια πράξη αγάπης και προσφοράς ζωής

Μια ξεχωριστή αιμοδοσία πραγματοποιείται στη Λεμεσό στη μνήμη του...

Related Articles

Popular Categories