ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πέθανε 7χρονος λίγα λεπτά αφότου φωτογραφήθηκε να παίζει σε άμμο ασβεστόλιθου-(Φώτο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα εφτάχρονο αγοράκι, το οποίο λίγο πριν εισεσπνεύσει τοξική σκόνη από οικοδομικά υλικά φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Αρτούρ Εμανουέλ Μπίτενκορτ βρήκε τραγικό θάvατο στις 3 Αυγούστου, λίγη ώρα αφότου μπήκε για να παίξει σε έναν σωρό από άμμο ασβεστόλιθου, υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως για την παρασκευή σκυροδέματος στις οικοδομές.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο θείος του αγοριού, ο 7χρονος εμφανίζεται να ποζάρει χαμογελαστός μέσα στην άμμο, κάνοντας μια χειρονομία με τους αντίχειρές του. Λίγη ώρα αργότερα, θα μεταφερόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας εισπνεύσει κατά λάθος σωματίδια από το τοξικό υλικό και οι γιατροί θα διαπίστωναν τον θάvατό του.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν τον τραγικό θάvατό του από εισπνοή ασβεστόλιθου ενώ έπαιζε.Ευχαριστούμε τον Θεό που μας χάρισε αυτόν τον θησαυρό, τον Αρτούρ, ο οποίος έμεινε κοντά μας επτά χρόνια, έναν μήνα και δέκα ημέρες».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι συγγενείς του άτυχου παιδιού δημοσίευσαν τη φωτογραφία ως προειδοποίηση προς άλλους γονείς για την επικινδυνότητα των παιχνιδιών κοντά σε οικοδομικά υλικά. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο Jornal Razao, τα οικοδομικά υλικά βρίσκονταν παρατημένα δίπλα σε έναν δρόμο κοντά στην οικία της οικογένειας του αγοριού, στην πολιτεία Παρανά. Μετά τον τραγικό χαμό του μικρού Αρτούρ, η εξέταση της σορού του φέρεται να έδειξε ότι η αιτία θαvάτου ήταν η εισπνοή της σκόνης. Οι συγγενείς του 7χρονου δήλωσαν ότι δε γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη άμμος ήταν επικίνδυνη.

Hot this week

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 22χρονος Γερμανός σε πισίνα στο Παραλίμνι – Πνιγμός έδειξε η νεκροτομή

Τραγικό τέλος είχε η διαμονή ενός 22χρονου Γερμανού στην...

Φινάλε Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Διαθεματικό Performance «LEDRA’S LAMENT» Πέμπτη 10/9/2025 – 20:30  Το φετινό Φεστιβάλ...

Διεθνής συμφωνία Cablenet – Arena Sport για την προβολή του κυπριακού ποδοσφαίρου σε έξι αγορές.

Τριετής συμφωνία για την προβολή των εντός έδρας αγώνων...

Topics

Φινάλε Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Διαθεματικό Performance «LEDRA’S LAMENT» Πέμπτη 10/9/2025 – 20:30  Το φετινό Φεστιβάλ...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέα Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστικός Σταθμός – Σε κρατική γη οι νέες εγκαταστάσεις

Στην ανέγερση νέας Αστυνομικής Διεύθυνσης και νέου Πυροσβεστικού Σταθμού...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: Σφίγγει ο κλοιός – Κατακράτηση έως 90 ημέρες για παραβάσεις

Τα τελευταία οδικά δυστυχήματα με ηλεκτρικά σκούτερ επαναφέρουν με...

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χωρίς νερό από χθες – Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση

Χωρίς υδροδότηση παραμένει σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου, η Κοκκινοτριμιθιά,...

Related Articles

Popular Categories