ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΟΥΡΟΣ: Αλλαγή γηπέδου του ετήσιου φιλανθρωπικού τουρνουά εις μνήμη του-(Φώτο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η οικογένεια και οι φίλοι του ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Σάουρου διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη του ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας Σάουρου αγωνίστηκε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, Δόξα Κατωκοπιάς, ΘΟΪ Λακατάμιας, Οθέλλο Αθηένου, ΑΣΙΛ Λύσης, Ελπίδα Ξυλοφάγου, Εθνικό Λατσιών, Εθνικό Άσσιας, Πρόοδο Καιμακλίου και Απόλλων Λυμπιών. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου μεταξύ 10.00 με 3.00 στο Γήπεδο Λυμπιών και όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά είτε έως φίλο ή ως συνποδοσφαιριστή να παραστούν στο τουρνουά τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του.

Η οικογένεια του Ανδρέα Σάουρου, τα παιδιά του, η πρώην σύζυγός του Χριστιάνα και οι γονείς του

Το τουρνουά (9×9) θα έχει κόστος €50 ανά ομάδα.Όλα τα καθαρά έσοδα του τουρνουά θα δοθούν στον Αντικαρκινικό. Σύνδεσμο. Να θυμίσουμε, ότι το περσινό τουρνουά είχε πραγματοποιηθεί και στο ΘΟΙ Λακατάμιας και όλοι οι συν-ποδοσφαιριστές, η οικογένεια του ήταν εκεί. Μάλιστα κατά η νικήτρια ομάδα του τουρνουά, Ελπίδα Ξυλοφάγου είχε αφιερώσει τη νίκη και το κύπελλο στο πολυαγαπημένο συμπαίχτη τους Ανδρέα Σάουρο. Η όλη εκδήλωση είχε διοργανωθεί από τη πρώην σύζυγό του, Χριστιάνα Γεωργίου η οποία πάντοτε τιμά και θυμάται όσα πρόσφερε ο Ανδρέας Σάουρος μέσα στο αγωνιστικό γήπεδο.

Η μητέρα του, Αντρέα, Χαρίκλεια Σάουρου, η αδελφή του Σταύρη και ο Σοφοκλής Κασκαουνιάς

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναφορές πολιτών για σεισμική δόνηση – Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη καταγραφή

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κατοίκους της...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ: Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί θύματα, σε εξέλιξη οι έλεγχοι-(Bίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε την Πέμπτη στο...

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΠΑΞΤΟΝ: Το καλοκαιρινό της look με το μεταξωτό μαντήλι του Μιχάλη Παντελίδη

Η Αντιγόνη Μπάξτον επέλεξε για το καλοκαίρι ένα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ: Δύο κρούσματα δάγκειου στην Κύπρο – Γιατί δεν πρέπει να προκαλείται πανικός

Δύο περιστατικά δάγκειου πυρετού καταγράφηκαν στην Κύπρο τον Ιούλιο....

Related Articles

Popular Categories