9.8 C
Nicosia
Σάββατο, Ιανουάριος 11, 2025
ΑρχικήSHOWBIZVIRAL: Tο βίντεο γνωστού TikToker που δείχνει να κάνει «κομματάκια» όλες τις...

VIRAL: Tο βίντεο γνωστού TikToker που δείχνει να κάνει «κομματάκια» όλες τις ακριβές μάρκες, κάνει θραύση-Ισχυρίζεται ότι μας πουλάνε…«φούμαρα» – (Βίντεο)

-

Με περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στο Instagram και μισό εκατ. στο TikTok, τραβάει εβδομαδιαία βίντεο με τον εαυτό του να κόβει και να καίει ακριβές τσάντες, για να δει αν η ποιότητα των υλικών δικαιολογεί την τιμή τους

Οι βασικές αρχές της πολυτέλειας είναι η αποκλειστικότητα και η εξαιρετική ποιότητα των υλικών. Ωστόσο, η πολυτέλεια και η τιμή που τη συνοδεύει μπορεί συχνά να είναι μια έννοια αφηρημένη. Ο ειδικός σε θέματα δέρματος, όπως αναφέρει, Tanner Leatherstein, κάνει κομματάκια- τα είδη πολυτελείας, προκειμένου να διαπιστώσει αν η ποιότητα των υλικών δικαιολογεί την τιμή και αν η δεξιοτεχνία είναι πραγματικά αληθινή (χειροποίητο). 

«Οι μεγάλες εταιρείες πολυτελείας εκμεταλλεύονται αυτή την έλλειψη γνώσης και σας προσφέρουν μέτρια προϊόντα», αναφέρει στην ιστοσελίδα του. «Μέσω του Tanner’s Club, όχι μόνο θα σας ενημερώσουμε, αλλά και θα σας διασκεδάσουμε για διάφορα θέματα, που αφορούν τα δέρματα».

Σύμφωνα με τον υπολογισμό του, τα περισσότερα προϊόντα δεν αξίζουν πάνω από 150 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των υλικών και του κόστους παραγωγής, αν και οι τιμές στα καταστήματα μπορεί να είναι 10 φορές υψηλότερες. Φυσικά, ο ίδιος δεν υπολογίζει άλλες πτυχές, που προσθέτουν αξία, όπως για παράδειγμα τον σχεδιασμό, έρευνα, το μάρκετινγκ, το κόστος λιανικής πώλησης και παραγωγής. Στις μεγάλες μάρκες μόδας, για παράδειγμα, οι εργάτες δέρματος είναι αυτοί που διατηρούν την κληρονομιά και τις μοναδικές δεξιότητες χειροτεχνίας της μάρκας και οι μισθοί τους είναι ανάλογοι με τη σημασία τους. Όλα αυτά τα στοιχεία ανεβάζουν την τιμή.

«Οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν την τιμή ως κριτήριο για την ποιότητα, αλλά αυτό σπάνια λειτουργεί. Οι μάρκες που χρησιμοποιούν καλό δέρμα δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν γι’ αυτό. Πρέπει να κοιτάξετε τις ετικέτες. Περιγραφές όπως “γνήσιο δέρμα” δεν σημαίνουν τίποτα, ενώ άλλες όπως “φυτική δέψη” ή “φυσικός κόκκος” ναι». 

Πηγή:Skai.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: