fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΚΑΛΑ-ΣΥΚΑΤΑ: Υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη οι «κουρεμένοι» -Τι δήλωσαν οι πρόεδροι των...

ΣΥΚΑΛΑ-ΣΥΚΑΤΑ: Υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη οι «κουρεμένοι» -Τι δήλωσαν οι πρόεδροι των διοικητικών συμβουλίων

-

Την απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων όπως στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές τοποθετηθούν υπέρ στήριξης του υποψήφιου για τις προεδρικές εκλογές Νίκου Χριστοδουλίδη, ανακοίνωσαν σήμερα οι σύνδεσμοι ΣΥΚΑΛΑ και ΣΥΚΑΤΑ.

Στην ανακοίνωση τους, αναφέρουν ότι μετά από δέκα και πλέον ετών Πολιτειακής αδράνειας και απαξίωσης των ατόμων που στερήθηκαν των αποταμιεύσεων ζωής για να σωθεί το Κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, η πιο πάνω απόφαση λήφθηκε μετά από εξαντλητικό προβληματισμό, δημοκρατικό διάλογο και μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές και κομματικές αντιλήψεις, με γνώμονα και μόνο το συμφέρον των ομάδων εκείνων που πλήρωσαν την αδικία των αποφάσεων του 2013, όπως οι πάντες πλέον παραδέχονται.

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΚΑ.ΤΑ κ Σταύρος Γιαλουρίδης ανέφερε «το Διοικητικό Συμβούλιο στην σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του στην οποία παρέστησαν εκατοντάδες άτομα παρουσίασε τις θέσεις των τεσσάρων Υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας όσον αφορά τις αποζημιώσεις των Κατόχων Αξιογράφων. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών και το αποτέλεσμα ήταν η απόφαση για στήριξη του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Τα αποτελέσματα ήταν ως εξής: Νίκος Χριστοδουλίδης 80%, Αβέρωφ Νεοφύτου 6.22%, Κατά βούληση 5.78%, Μαυρογιάννης Ανδρέας 4.44%, Λευκό 2.67% και Κολοκασίδης Γιώργος 0.89%.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΚΑΛΑ κ Άδωνις Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «τα συλλογικά όργανα του συνδέσμου συνήλθαν επανειλημμένα σε επαρχιακό όπως και Παγκύπριο επίπεδο και μετά από εξαντλητικό, δημοκρατικό διάλογο, όπως και μετά από συνεννόηση με τον ΣΥΚΑΤΑ, ο οποίος ακολούθησε τις δικές του διαδικασίες, αποφασίστηκε από κοινού η στήριξη του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές. Εκπροσωπούμε «πονεμένες» ομάδες πολιτών και ευελπιστούμε ότι επιτέλους η Πολιτεία, προεξάρχοντος του Κράτους θα ενεργήσουν για την άρση της αδικίας η οποία ταλαιπωρεί πολλούς πολίτες τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια» κατέληξε. Τώρα αυτό που αναμένουμε όταν και εφόσον εκλεγεί ο κ Χριστοδουλίδης να τιμήσει και να βελτιώσει αυτά που μας διαβεβαίωσε καταλήγει η ανακοίνωση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: