ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η απάντησή του για τη γραπτή αξιολόγηση των Νέων Ελληνικών της Γ’ Λυκείου-Ψάχνουν τον αίτιο

Στην γραπτή εξέταση των Νέων Ελληνικών της Γ’ Λυκείου παρακάθονται αυτή την ώρα οι μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου μετά την καθυστέρηση που υπήρξε λόγω της διαρροής του εξεταστικού δοκιμιού.

Αναφορικά με τη γραπτή αξιολόγηση Νέων Ελληνικών Γ΄ Λυκείου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2023, αφού διαπιστώθηκε η διάδοση ηλεκτρονικού μηνύματος μεταξύ μαθητών και μαθητριών, με νύξεις και γενικόλογες αναφορές στο εξεταστικό δοκίμιο Νέων Ελληνικών της Γ΄ Λυκείου, αποφασίστηκε προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγχυσης, η εξέταση να διεξαχθεί με τη χρήση του υφιστάμενου αναπληρωματικού εξεταστικού δοκιμίου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση, αλλά η εξέταση θα διεξαχθεί κανονικά. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η υπαιτιότητα αυτής της ενέργειας, καθώς και τα κίνητρα, εφ’ όσον μάλιστα δεν πρόκειται για «διαρροή» των ίδιων των θεμάτων της εξέτασης. Έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στις σχολικές μονάδες για διαχείριση του θέματος. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά με ώρα έναρξης εξέτασης 11:30 π.μ.

Hot this week

ΛΙΖΑ ΣΝΑΪΝΤΕΡ: Τα εντυπωσιακά άλματα της αθλήτριας του parkour – Το «επικίνδυνο» άθλημα που κερδίζει έδαφος και στην Κύπρο-(Βίντεο)

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. Άλματα, περιστροφές, σκαρφάλωμα σε τοίχους...

ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι 17.000 κυνηγοί πριν βγουν στην ύπαιθρο

Μεγάλη είναι η προσοχή που απαιτείται από τους περίπου...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: Τη Δευτέρα η νεκροτομή – Στο μικροσκόπιο τα αίτια του θανάτου του-(Βίντεο)

Στη νεκροτομή στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ: Ο σκύλος που μαζεύει τα σκουπίδια από την παραλία και μας βάζει… τα γυαλιά-(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή εικόνα καταγράφεται στη Σάμο και συγκεκριμένα στην...

Topics

ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι 17.000 κυνηγοί πριν βγουν στην ύπαιθρο

Μεγάλη είναι η προσοχή που απαιτείται από τους περίπου...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: Τη Δευτέρα η νεκροτομή – Στο μικροσκόπιο τα αίτια του θανάτου του-(Βίντεο)

Στη νεκροτομή στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση...

Related Articles

Popular Categories