19.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήNEWSΒΙΑΣΜΟΣ: Συγκλονίζει γυναίκα που την βίαζε ο πατέρας της από τα 7...

ΒΙΑΣΜΟΣ: Συγκλονίζει γυναίκα που την βίαζε ο πατέρας της από τα 7 της – «Είναι κάτι που σε κομματιάζει»

-

Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος» συγκλόνισε με τα λόγια της η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Τη φρίκη του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης, με θύτη τον ίδιο της τον πατέρα βίωσε στα 7 της μια γυναίκα η οποία περιέγραψε τα όσα έζησε με αφορμή της υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Μέχρι τα 12 της χρόνια επέμενε τις νοσηρές και αισχρές πράξεις του μπαμπά της. Ο λόγος για την Ιφιγένεια η οποία, μιλώντας στην εκπομπή T-Live αναφέρθηκε τόσο για τη δική της κακοποίηση όσο και για όλα όσα συνέβησαν στο 12χρονο κορίτσι.

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά. Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: