ΚΑΙΡΟΣ: Σαββατοκύριακο με αυξημένες νεφώσεις αλλά με θερμοκρασία για βουτιές

Σταδιακά μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, ενώ σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθηση πετρών στον δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς

Επικίνδυνος παραμένει ο δρόμος Λευκάρων – Βαβατσινιάς, καθώς και...

XΡΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ναυαγοσώστης που καθάρισε το βυθό από ομπρέλες και θαλάσσια κρεβατάκια-(Bίντεο)

Μετά τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν πρόσφατα τις παραλίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτηνοτρόφοι στο Προεδρικό – πορεία που θα «ταράξει» την κυκλοφορία

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν αύριο...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σκηνή σαν ταινία πριν την απογείωση-Στιγμές που γράφονται..(Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα εκτυλίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθηση πετρών στον δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς

Επικίνδυνος παραμένει ο δρόμος Λευκάρων – Βαβατσινιάς, καθώς και...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κτηνοτρόφοι στο Προεδρικό – πορεία που θα «ταράξει» την κυκλοφορία

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιήσουν αύριο...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Σκηνή σαν ταινία πριν την απογείωση-Στιγμές που γράφονται..(Βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα εκτυλίχθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας,...

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού -(Φώτο)

Η Αστυνομία Κύπρου αναζητεί το εικονιζόμενο πρόσωπο για διευκόλυνση...

ΝΤΑΚΟΤΑ ΝΟΡΙΣ: «Είμαι περήφανος που είμαι γιος του Τσακ»-Ποιος ήταν ο «γενναίος»

Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα του γιου του θρυλικού ηθοποιού...

Related Articles

Popular Categories