ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Ο στρατός απεγκλώβισε 1.800 πολίτες που παρέμειναν για ώρες στα αυτοκίνητα τους -Η επιχείρηση συνεχίζεται (Φώτο)

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, κινητοποίηση προχώρησε ο στρατός για να βοηθήσει τους εγκλωβισμένους πολίτες οι οποίοι μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν στην Αττική οδό.

Στελέχη του στρατού Ξηράς της Ελλάδας αλλά και σπουδαστές της σχολής Ευελπίδων σύμφωνα με τα αθηναϊκά πρακτορεία μοίραζαν στους οδηγούς τρόφιμα, νερά και κουβέρτες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σήμερα το πρωϊ κάνοντας ένα απολογισμό για την επιχείρηση στην Αττική Οδό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου της Ελλάδας, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα.

Όπως είπε 1.200 οχήματα παραμένουν στην Αττική Οδό και «θα γίνει μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν και αυτοί αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο». Ειδικά για την Αττική Οδό και την διαχείρισή της από την εταιρεία ο κ. Οικονόμου είπε ότι «κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή». Παράλληλα εξήγγειλε πως «ό,τι πρέπει να γίνει για τις κυρώσεις αλλά και για αποζημιώσεις η προσπάθεια θα γίνει με όλους τους τρόπους».

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ημιφορτηγό κινείται στον κυκλικό κόμβο σχεδόν αόρατο – Κίνδυνος για την οδική ασφάλεια-(Βίντεο)

Ένα περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ασφάλεια...

ΠΑΦΟΣ: Ψυχολογικό ράκος ο πατέρας του 3χρονου – Υπάρχουν τραγωδίες που δεν χρειάζονται κατηγορίες

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά. Στιγμές που...

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 305 καταγγελίες σε μία νύχτα – Οι 119 για ταχύτητα δείχνουν ότι η οδική συνείδηση παραμένει ζητούμενο

Οι αριθμοί που προέκυψαν από τους παγκύπριους αστυνομικούς ελέγχους...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

Related Articles

Popular Categories