VIRAL: Θα αποκτήσουμε και ομοίωμα γαϊδάρου που κουβαλάει σταφύλια-Μετά την πατάτα της Ξυλοφάγου-Η «Big Ρotato» στο Πανελλήνιο (βίντεο)

Ομοίωμα γαϊδάρου φορτωμένος με σταφύλια ενδεχομένως να αποκτήσει το νησί μας κάτι παρόμοιο με την πατάτα που κατασκευάστηκε στην Ξυλοφάγου.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο κατασκευαστής της πατάτας που έχει γίνει πλέον viral και έχει ξεπεράσει από τα σύνορα της Κύπρου αφού στα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται το ομοίωμα της πατάτας που έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Ο ιδιοκτήτης αγαλμάτινων ειδών και κατασκευαστής της «Big Ρotato» Μάριος Πέτρου, μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» για το έργο του στην κοινότητα Ξυλοφάγου εξήγησε ότι έφτιαξε το ομοίωμα της πατάτας με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα που κατασκευάζει χωρίς να σκεφτεί ότι θα σχολιαστεί τόσο πολύ.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι η πρώτη φορά που κατασκευάζει ομοίωμα φρούτου ή λαχανικού, καθώς πολλά από τα έργα του διαφημίζουν καταστήματα, περίπτερα ή λούνα παρκ που πωλούν χυμούς. Ο κατασκευαστής της “Big Potato” τόνισε ότι η συμφωνία που υπέγραψε με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου προέβλεπε ότι το ομοίωμα θα είχε ύψος τέσσερα μέτρα και πλάτος δύο μέτρα, η οποία τηρήθηκε κατά γράμμα. Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος έχει δεχτεί παραγγελία από άλλο Κοινοτικό Συμβούλιο να κατασκευάσει ομοίωμα γαϊδάρου, φορτωμένος με σταφύλια.

Να επισημάνουμε ότι η πατάτα της Ξυλοφάγου έχει γίνει ήδη διάσημη στο Πανελλήνιο αφού τα Ελλαδικά μέσα Ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το θέμα εκτενώς ενώ από χθες, που ήταν και το θέμα της ημέρας “έπαιξε” και στο φβ αλλά και στο Twitter με τους χρήστες να αναρτούν φωτογραφίες με πολύ ενδιαφέροντα σχόλια.

https://twitter.com/Constantina_Had/status/1448290291597942797?s=20
https://twitter.com/ichristothea/status/1448352775943950338?s=20
https://twitter.com/Miltos_M/status/1448335679117832193?s=20

Hot this week

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΡΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Παντρεύτηκαν και το γιόρτασαν με τραγούδι και ζεϊμπέκικο-(Βίντεο-Φώτο)

Μια ξεχωριστή ημέρα για τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Χριστοδούλου και...

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: «Μας είπαν ότι εξαπατηθήκαμε» – Οι δωρητές μιλούν και ζητούν απαντήσεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»,...

ΕΓΚΩΜΗ: Κάδο απορριμμάτων στο σπίτι μας δεν έχουμε; – Μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε όλη την Κύπρο-(Φώτο)

Κουτιά, σακούλες, μπουκάλια και συσκευασίες πεταμένα γύρω από έναν...

Topics

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Στην παγίδα Οικονομόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Τούνη-Τα ποσά που έδωσαν

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, η Μαρία Αγγελικούση,...

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ: Παλιά σύσταση, καινούργια ανησυχία-«Τι συμβαίνει; …»

Αναστάτωση προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αναπαραγωγή παλαιότερης...

ΥΠΕΞ: Τι να ελέγξετε πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό

Να ελέγχουν τις ταξιδιωτικές οδηγίες για τον προορισμό τους...

Related Articles

Popular Categories