Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
7.6 C
Cyprus

VIRAL: H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ-ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η συγκινητική φωτογραφία με το ηλικιωμένο ζευγάρι που κοιμάται αγκαλιά στο κατάστρωμα του φέρι μποτ είναι «γροθιά στο στομάχι» είναι εικόνα του Κώστα Τσιρώνη, η οποία τραβήχτηκε για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η φωτογραφία που είναι χίλιες λέξεις, απεικονίζει τον 89χρονο Γεώργιο Λιάκο και την 87χρονη Παρισσώ Λιάκου που έφυγαν από την Εύβοια λόγω της εκτεταμένης φωτιάς. Οι δυο τους έχουν ξαπλώσει κρατώντας στην αγκαλιά τους το σκυλάκι τους, τη Bella μετά τις δύσκολες ώρες που έζησαν.

Η φωτογραφία τους φυσικά έκανε τον γύρο του διαδικτύου με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει συγκινημένη: «Γροθιά στο στομάχι. Ολομόναχοι μέσα στο χάος» ενώ η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε  «Ο κύριος Λ. ,89 ετών και η σύζυγος του 87 ετών, μαζί με το σκυλάκι τους την Bella «ξάπλωσαν» λίγο να ξεκουραστούν στο κατάστρωμα του φέρι μποτ και περιμένουν… Θεά το τεράστιο μέτωπο της φωτιάς που θεριεύει και τους απειλεί». Από την πλευρά της η Λένη Τσολάκη αρκέστηκε να ζητήσει ένα  «Συγγνώμη»

Hot this week

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Δωρεάν πρόγευμα στα νηπιαγωγεία και κοινωνικός λειτουργός στα σχολεία

Δύο στοχευμένες δράσεις για τη στήριξη των μαθητών και...

ΠΑΦΟΣ: Μετά τον Φαίδωνα, το Δημαρχείο χάνει και τον γραμματέα-«Έπρεπε να φύγει χθες»

Μετά τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, που τέθηκε σε αργία...

CIM-CYPRUS BUSINESS SCHOOL: Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας γυναικείας ηγεσίας με την έναρξη του προγράμματος FEM 2.0

Σημαντικό ρόλο στον διεθνή διάλογο για τη γυναικεία ηγεσία...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε χρόνια φυλακή για εμπρησμό με μολότοφ – Το χρονικό της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας...

Related Articles

Popular Categories